‘’Βασίλισσα’’ Αττικής στο Ποδόσφαιρο στέφθηκε η Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων

Στα πλαίσια της «Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού», που διοργανώθηκε για πρώτη φορά με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Αττικής το διάστημα από 08 έως 19 Δεκεμβρίου 2018, διοργανώθηκε ο 2ο αγώνας Super Cup ποδοσφαίρου.

‘’Βασίλισσα’’ Αττικής στο Ποδόσφαιρο στέφθηκε η Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων νικώντας με το εμφατικό 1-3 την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Α.Τ. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κατακτώντας έτσι το 2ο SuperCup Ποδοσφαίρου Αττικής. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό και καλή αγωνιστική εικόνα, αποδεικνύοντας περίτρανα και το υψηλό επίπεδο που υπάρχει στις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αλλά και ότι οι φιναλίστ είναι δύο από τις πρωταγωνίστριες ομάδες τα τελευταία 7 χρόνια.

Το σκορ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού άνοιξε για λογαριασμό των γηπεδούχων στο 21’ λεπτό ο Πάνου για  να ισοφαρίσει απαντώντας άμεσα ένα λεπτό αργότερα ο Γαβριήλ σε 1-1, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 44’ λεπτό έδωσε το προβάδισμα με 1-2, σκορ με το οποίο έληξε το Α’ ημίχρονο. Στην επανάληψη ο ρυθμός παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα και για τις δύο ομάδες με τον Βουλτσίδη να διαμορφώνει το τελικό 1-3 στο 90’ λεπτό, δίνοντας ουσιαστικά το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο πάγκο της Υ.Α.Β.Ε. με την διαφαινόμενη κατάκτηση του μοναδικού τίτλου που έλειπε από την πλούσια συλλογή της.

Α.Τ. ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: (Coach: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν) ΟΥΣΙΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΟΥΡΑΣ, ΜΕΛΑΣ, ΜΑΓΓΙΖΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΝΑΣΟΥΛΗΣ, ΚΙΛΙΑΣ, ΠΑΝΟΥ, ΜΟΥΡΓΟΣ, ΤΡΑΚΑΛΑΣ, ΚΟΡΔΑΣ (ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΧΑΝΤΖΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΣΙΚΟΣ, ΒΑΤΣΙΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ)

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ: (Coach: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ) ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ, ΚΟΘΡΑΣ, ΒΟΥΡΝΑΖΟΣ, ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ, ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΤΖΑΝΕΤΟΣ, ΓΑΒΡΙΗΛ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΜΑΝΟΥΡΑΣ, ΤΑΜΠΑΚΗΣ, ΧΑΛΚΙΑΣ, ΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΠΟΣ)

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο Αν. Γεν. Γραμματέα ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος και τα μέλη του Δ.Σ. ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνσταντίνος. Επίσης παρευρέθηκαν η ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ Ελένη πρώην Διαιτητής FIFA και μέλος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κος ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ Βασίλειος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής Ταξίαρχος Μιλτιάδης ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ και ο Γραμματέας ΔΣ της ΠΟΑΣΥ ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος.

Την διοργάνωση πέραν της Περιφέρειας Αττικής, στήριξε και η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί.

Δείτε το άλμπουμ φωτογραφιών.

Scroll to Top