Εκδήλωση Βράβευσης της ΑΕΑΕ από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων, τιμήθηκε για την ιδιαίτερα σημαντική πολυσχιδή δράση της, στα πλαίσια τριήμερων εκδηλώσεων (19-21/12/2014) με θέμα «Πολιτισμός – Αλληλεγγύη – Αθλητισμός – Κοινωνική και Πολιτιστική Επιχειρηματικότητα».

Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10:00 στην αίθουσα Τερψιχόρη Α του ξενοδοχείου HILTON κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, πολιτισμού και του εθελοντισμού – Δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης» .

Η τιμητική βράβευση, πέραν της ηθικής αμοιβής των Αστυνομικών – αθλητών, μέσω της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος είχε σκοπό την παρουσίαση του έργου μας αλλά και της κοινωνικής προσφοράς μέσα από τις δράσεις μας.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. κος ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO κ. ΜΑΡΩΝΙΤΗ Ιωάννη καθώς και τον Διευθυντή Αθλητισμού κ. ΓΛΥΚΑ Αντώνιο για την ιδιαίτερα τιμητική βράβευση και τόνισε πως όλες οι δραστηριότητες της Ένωσης διεξάγονται κατά τον εκτός της Υπηρεσίας χρόνο, δίχως να επιβαρύνεται χρηματικά ο προϋπολογισμός του Σώματος.

Η ανωτέρω εκδήλωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους αποκομίζοντας ευμενή σχόλια τόσο για την Ένωσή μας όσο και το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Scroll to Top