Βράβευση της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδας καλαθοσφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Eλλάδος από την Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Σας γνωρίζουμε ότι αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της ομάδας καλαθοσφαίρισης που κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο 7ο  πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας, παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν στο 23ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας στο αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής  την Τρίτη, 03/12/2013.
Συγκεκριμένα, έπειτα από πρόσκληση της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. αντιπροσωπεία των Πρωταθλητών μας τιμήθηκε κατά την διάρκεια των διεργασιών του 23ου ετήσιου τακτικού συνεδρίου. Ο πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Αρχ/κας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ Δημήτριος παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ Αθανάσιο τιμητική πλακέτα και τα παρόντα μέλη τιμήθηκαν για την επιτυχία τους με το μετάλλιο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.. Ο Α/Β΄ ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος, αρχηγός αποστολής στην ανωτέρω διοργάνωση και μέλος του Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. παρέλαβε από τον Α/Β΄ ΒΕΛΛΙΟ Ανδρέα ένα φαρμακείο πρώτων βοηθειών για τις ανάγκες της Αθλητικής Ένωσης.
Η βράβευση ήταν ένα ιδιαιτέρα τιμητικό γεγονός για την ένωσή μας. Η αναγνώριση των προσπαθειών και των επιτυχιών όταν επιβραβεύονται οίκοθεν, τότε αποκτούν ιδιαίτερη και προσμένουσα σημασία. Κατά την ομιλία του, ο Α/Β΄ κ. ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος αφού ευχαρίστησε το προεδρείο και τα μέλη της Π.Ο.ΑΞΙ.Α για την μεγάλη τιμή, δεσμεύτηκε για την εντατικοποίηση των προσπαθειών της Ένωσης μας για ακόμα περισσότερες επιτυχίες.
Scroll to Top