Γνωρίζοντας την κατάδυση

Μία νέα αθλητική δραστηριότητα, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αστυνομικού αθλητισμού, πρόσθεσε στις δράσεις της η Ένωσή μας.

Μια απίστευτη εμπειρία κάτω από τη στάθμη της θάλασσας, γνωρίζοντας τις ομορφιές της υποθαλάσσιας ζωής του Σαρωνικού Κόλπου, έζησαν όσοι επέλεξαν να συμμετέχουν στο εν θέματι αθλητικό πρόγραμμα.

Η εν λόγω δραστηριότητα, διάρκειας περίπου τριών ωρών (θεωρία και πράξη),  πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του καταδυτικού κέντρου Athina Diving, που βρίσκεται στο 38ο χλμ της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, Λαγονήσι.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με εξειδικευμένο προσωπικό του καταδυτικού κέντρου και δεν ξεπέρασε τα τρία μέτρα βάθος για λόγους ασφαλείας.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κ. Δημήτρη ΡΟΥΜΠΟ ιδιοκτήτη και εκπαιδευτή του Athina Diving για τη φιλοξενία και τη συνεργασία καθώς και τον εκπαιδευτή Ιωάννη ΤΣΑΡΜΑΚΛΙΩΤΗ για την πολύτιμη εμπειρία, καθοδήγηση και συνεργασία στο πλαίσιο της αθλητικής δραστηριότητας.

Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν όπως συνεχιστούν οι αθλητικές δραστηριότητες στο υγρό στοιχείο.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Η εν λόγω δραστηριότητα δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού πραγματοποιήθηκε σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε

Scroll to Top