Γονείς και παιδιά σκαρφάλωσαν και αναρριχήθηκαν

Οι καινοτόμες δράσεις από τη Α.Ε.Α.Ε. συνεχίζονται. Στις 15/12/2018, ημέρα Σάββατο, στα πλαίσια της «Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού», που διοργανώθηκε για πρώτη φορά με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Αττικής το διάστημα από 08 έως 19 Δεκεμβρίου 2018, γονείς και παιδιά συγκεντρώθηκαν στον πολυχώρο WorkOut Hall, όπου με την  καθοδήγηση του μέλους της Α.Ε.Α.Ε. Θεοχάρη Φώτιου σκαρφάλωσαν και αναρριχήθηκαν, καταπολεμώντας φοβίες και φθάνοντας στα όρια τους.

Μετά το εισαγωγικό μάθημα σχετικά με τα μυστικά της σωστής αναρρίχησης  ακολούθησε πρακτική εξάσκηση στην αναρρίχηση τοίχου. Ένα ιδιαίτερα επίπονο άθλημα, το οποίο συνδυάζει εκγύμναση όλου του σώματος.

Όλοι οι συμμετέχοντες ευχαριστήθηκαν της συμμετοχή τους στη δράση και υπογράμμισαν την αύξηση δραστηριοτήτων  σε εναλλακτικές δράσεις της Α.Ε.Α.Ε.

Ο Αναπληρωτής Γενικού Γραμματέα Τζαφόλιας Δημήτριος ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, τόσο για την αγωνιστικότητα τους, όσο και για την θετική τους διάθεση. Υπογράμμισε δε, τη πρόθεση του Δ.Σ. της αύξησης των δράσεων με γνώμονα την άθληση των παιδιών  και όλης της οικογένειας.

Στα πλαίσια της δράσης, τιμήθηκε από τον Ταμεία της Α.Ε.Α.Ε. Ζακεστίδη Κώνσταντίνο ο Θεοχάρης Φώτιος, για τις επιτυχίες του και για την άοκνη προσπάθεια του, στην ανύψωση του αστυνομικού αθλητικού κινήματος. Ο Φώτης αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση, τόσο για την αγωνιστικότητα του, όσο και για την κοινωνική του ευαισθησία.

Τις διοργανώσεις της «Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού», πέραν της Περιφέρειας Αττικής, στήριξε και η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί.

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση θα βρείτε

Scroll to Top