Η Δ.Α. Ρεθύμνου ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στο 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

Στο δημοτικό στάδιο Ν. Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο Κρήτης διεξήχθη ο τελικός αγώνας του 1ου Παγκρήτιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Αστυνομικών που συνδιοργάνωσαν η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και η Περιφέρεια Κρήτης το διάστημα από 05 έως 13 Οκτωβρίου 2019.

Οι ομάδες της Δ.Α. Ρεθύμνου και της Δ.Α. Λασιθίου αναμετρήθηκαν σε ένα δυνατό και ισορροπημένο αγώνα και με γκολ του Καράλη Γεώργιου στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, η ομάδα της Δ.Α. Ρεθύμνου πήρε τη νίκη με 1-0, κατακτώντας παράλληλα και τον τίτλο.

Έτσι, μετά την καλαθοσφαίριση, η Δ.Α. Ρεθύμνου ανακηρύχθηκε και πρωταθλήτρια ποδοσφαίρου με την τελική κατάταξη να διαμορφώνεται ως εξής.

  1. Δ.Α. Ρεθύμνου
  2. Δ.Α. Λασιθίου
  3. Δ.Α. Ηρακλείου – Δ.Α. Χανίων

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Τζατζάκης Γεώργιος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους, τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη τους στις διοργανώσεις του Παραρτήματος Κρήτης της Ένωσής μας.

Τον τελικό αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος υπηρεσιακών παραγόντων καθώς και ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου Λουκάς Πέτρος, μετά από σχετική πρόσκληση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς που συνέβαλαν οικονομικά στη διοργάνωση, την Περιφέρεια Κρήτης, τη MINOAN LINES, τη COSMOS SPORTS A.E., τη ZAROS, τις ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, Ν. Ρεθύμνης, Ν. Λασιθίου, την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας, την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης και την IPA Χανίων – Ηρακλείου.

Δείτε το άλμπουμ φωτογραφιών.

Scroll to Top