Δεύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου 8χ8 Αστυνομικών Ν. Ηρακλείου

To Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου διοργάνωσαν το δεύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου 8χ8 Αστυνομικών Ν. Ηρακλείου.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου η οποία επικράτησε με σκορ 5-1 επί του Α.Τ. Φαιστού ενώ στον μικρό τελικό επικράτησε η ομάδα του Α.Τ. Χερσονήσου επί του ΒΟΑΚ με σκορ 7-5.

Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Φραγκιαδουλάκης Κωνσταντίνος και πολυτιμότερος παίκτης του τελικού ο Ρουμπάκης Κυριάκος της Άμεσης Δράσης.

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Αυγενάκης Λευτέρης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος Νικόλαος Σπυριδάκης. Μεγάλος νικητής του τουρνουά όμως αναδείχθηκε ο αστυνομικός αθλητισμός σε μια διοργάνωση που σκοπός μας είναι να γίνει θεσμός.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄  Γεώργιος Τζατζάκης και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την προσπάθεια και να ευχαριστήσουν την Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Κρήτης για την διοργάνωση του τουρνουά, τους υπευθύνους του Calcetto για την φιλοξενία, τον διαιτητή του τελικό Μάριο Βισκαδούρο και τον Dj Koutourou για την ξεχωριστή νότα που έδωσε στους τελικούς.

Scroll to Top