Δηλώσεις Υπευθύνων / Φιλικός αγώνας μπάσκετ στην Κατερίνη.

Ο αγώνας ο οποίος διεξήχθη ανάμεσα σε δύο Διευθύνσεις Αστυνομίας, της Πιερίας και της Κοζάνης, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της εβδομάδας του αστυνομικού αθλητισμού, στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού της Κατερίνης, σίγουρα για την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος είχε δύο νικητές.

Τα ερωτηματικά που πιθανόν να προκύψουν, είναι εύκολο να απαντηθούν διαβάζοντας κάποιος τις δηλώσεις των δύο υπευθύνων.

Εμείς από την πλευρά μας ευχαριστούμε όλους εκείνους που συνετέλεσαν ούτως ώστε να διεξαχθεί με επιτυχία αυτός ο αγώνας.

 

Υπεύθυνος της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Διεύθυνσης Αστυνομίας ΚΟΖΑΝΗΣ Αστυνόμος Α΄ Ελευθέριος ΠΑΠΑΪΔΗΣ

«Ευχαριστούμε την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος για την εξαιρετική διοργάνωση, αλλά πολύ περισσότερο την τεράστια και εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλουν όλα τα τελευταία χρόνια για να προάγουν τον αστυνομικό αθλητισμό.

Ο Γενικός Γραμματέας του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αρχιφύλακας Μισιρόγλου  Γρηγόριος και ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αστυνόμος Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης, δύο εξαιρετικοί άνθρωποι στις πιο κατάλληλες θέσεις για να γίνει ο αστυνομικός αθλητισμός, αρωγός αλλά και παραγωγός πολιτισμού. Κάτι που λείπει τόσα χρόνια από την Ελλάδα, στα χρόνια της κρίσης. Μιας χώρας που υπήρξε η κοιτίδα του πολιτισμού.

Η προσπάθειά τους υποδεικνύει ότι η παραγωγή πολιτισμού δεν είναι επιστήμη αλλά προϊόν συλλογικής και μεθοδικής προσπάθειας. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι. Και ο αθλητισμός είναι αυτός που μας κρατάει ενωμένους και δίπλα ο ένας στον άλλον. Ο υπεύθυνος της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας Ανθυπαστυνόμος ΦΟΥΡΝΙΑΔΗΣ Αναστάσιος, ένας ρομαντικός του μπάσκετ μας ένωσε, μας έφερε κοντά, μας ταξίδεψε. Συνέχισε παρά τις αντιξοότητες να παλεύεις. Μας φέρνεις όλους πιο κοντά σε αυτό που αγαπήσαμε από μικρά παιδιά, πριν ακόμα προλάβουμε να γίνουμε αστυνομικοί.

Τελευταία αλλά πολύ σημαντική, η Τοπική Διοίκηση του IPA ΚΟΖΑΝΗΣ. Συμπαραστάτης μας από την πρώτη στιγμή και πιστοί στις αθλητικές αστυνομικές μας ιδέες. Η Πρόεδρος ΦΩΤΕΙΝΗ ΡΩΜΜΑ αλλά και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο είναι πάντοτε δίπλα μας έμπρακτα και μας στηρίζουν στο να προάγουμε την αστυνομική φιλία αλλά και την εξωστρέφεια της Ελληνικής Αστυνομίας προς την απαιτητική μας κοινωνία!!!!!! Εις το επανιδείν!!!»

 

Υπεύθυνος της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Διεύθυνσης Αστυνομίας ΠΙΕΡΙΑΣ Ανθυπαστυνόμος ΦΟΥΡΝΙΑΔΗΣ Αναστάσιος  

«Σας ευχαριστώ θερμά, ως υπεύθυνος της ομάδας καλαθοσφαίρισης των Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, για τη διοργάνωση του αγώνα καλαθοσφαίρισης που κάνατε στην πόλη της Κατερίνης μεταξύ των ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης. Όλοι οι παίκτες, καθώς και ο προπονητής της ομάδας μας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα που εντάσσεται στην εβδομάδα αστυνομικού αθλητισμού. Εδώ, θα κάνω μια παρένθεση και θα αναφερθώ ειδικότερα στον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ.ΤΖΑΤΖΑΚΗ Γεώργιο που βοήθησε τα μέγιστα στην πραγμάτωση αυτού του αγώνα.

Εν συνεχεία θα κάνω μνεία στον Γενικό Γραμματέα του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. ΜΙΣΙΡΛΟΓΛΟΥ Γρηγόριο για την άριστη οργανωτική του καθοδήγηση-τεχνογνωσία για τον ανωτέρω αγώνα καθώς και στον Πρόεδρο του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος κ.ΖΑΧΑΡΗ Γεώργιο για τη βοήθειά του.

Επίσης, ευχαριστώ θερμά την ομάδα καλαθοσφαίρισης της I.PA Κοζάνης/Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης που μας τίμησε με την παρουσία της στον αγώνα και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο της ομάδας κ. ΠΑΠΑΪΔΗ Ελευθέριο για τη μεταξύ μας άριστη συνεργασία και επικοινωνία για την διεξαγωγή του αγώνα καθώς και την Πρόεδρο της τοπικής διοίκησης Κοζάνης κ. ΡΩΜΑ Φωτεινή.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς όλους μας ενώνει ο αθλητισμός και το μεράκι που έχουμε για το μπάσκετ και αποδεικνύουμε καθημερινά και περίτρανα ότι οι αστυνομικοί είναι μέρος της κοινωνίας και συμμετέχουν σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

Scroll to Top