Ύστερα από πρόσκληση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Παπάγου-Χολαργού κας Μαρίας Αθανασάκου – Μουντάκη, την Παρασκευή 27/06/2025, διακεκριμένοι αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, έδωσαν το παρόν στο Ε.Α.Κ. Παπάγου και στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης», όπου διεξήχθη το καλοκαιρινό CAMP του Δήμου Παπάγου Χολαργού 2025.
Πιο συγκεκριμένα έδωσαν το παρόν οι αθλητές : Γεώργιος Κουτσούμπας (Ολυμπιονίκης της πάλης, 7η θέση, Αθήνα 2004), Χαιριστανίδου Αντιγόνη (4ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Γυναικών, Ηράκλειο Κρήτης, 18-25 Μαΐου 2024 – Χρυσό μετάλλιο και 3ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Γυναικών Αστυνομικών, Λα Ροσέλ Γαλλία, 9-15 Ιουνίου 2015 – Ασημένιο μετάλλιο) και Μαρία Μπέτκα (4ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Γυναικών, Ηράκλειο Κρήτης, 18-25 Μαΐου 2024 – Χρυσό μετάλλιο).
Στο πλαίσιο αυτό οι αθλητές μίλησαν στους μικρούς κατασκηνωτές ηλικίας δημοτικής εκπαίδευσης για τα οφέλη του αθλητισμού, τις εμπειρίες τους μέσα από τους αγώνες και την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό και απάντησαν σε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των παιδιών.
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ευχαριστούν θερμά για την πρόσκληση και την αγαστή συνεργασία τον Δήμο Παπάγου Χολαργού, στο πλαίσιο συμμετοχής αθλητών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, στο καλοκαιρινό Camp δίνοντας τη δυνσατότητα να μεταφέρουν στα μικρά παιδιά αξίες που πρεσβεύουν αθλητισμό.