Διεθνείς Αγώνες Χιονοδρομίας (FIS) – ΑΓΕΝ, Δρόμου Αντοχής, Χ/K Μετσόβου, 4-5 Φεβρουαρίου 2012

Αγώνας Δρόμου Αντοχής
Την 04 και 05 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Μετσόβου ο διεθνής αγώνας (FIS) – ΑΓΕΝ & Πανελλήνιο πρωτάθλημα, δρόμου αντοχής 1,2 χιλ sprint και απόσταση 15 χιλ, αντίστοιχα. Στους ανωτέρω αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές από χώρες του εξωτερικού κυρίως των Βαλκανίων, αθλητές των Ελληνικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα και Αθλητές της ομάδας χιονοδρομίας της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Την 04-02-2012, στο αγώνισμα sprint 1,2 χιλ ο αθλητής ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Παναγιώτης έλαβε την 6η θέση, ενώ ο αθλητής ΓΙΑΝΚΟΥ Αθανάσιος έλαβε την 7η θέση.

Την 05-02-2012 στο αγώνισμα της απόστασης 15 χιλ ο αθλητής ΓΙΑΝΚΟΥ Αθανάσιος έλαβε την 6η θέση, ενώ ο αθλητής ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Παναγιώτης έλαβε την 7η θέση.

Σημειώνετε ότι τα ανωτέρω πολύ καλά αποτελέσματα, δεδομένου και της παρουσίας αθλητών από ξένες αποστολές και της Εθνικής Ομάδας της Χώρας μας, είναι αποτέλεσμα μεταξύ των άλλων και της πολύ καλής προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου και Παρνασσού. Τονίζετε ότι η συνολική παρουσία των αθλητών μας τόσο αγωνιστικά όσο και κατά την διάρκεια παρουσίας αυτών στις εγκαταστάσεις του ανωτέρω χιονοδρομικού κέντρου απέσπασε τα ευμενή σχόλια τόσο των παραγόντων της διοργάνωσης όσο και των θεατών του αγώνα οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειές τους.

Scroll to Top