H Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού έγινε θεσμός

H Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού έγινε θεσμός. Η 2η κατά σειρά διοργάνωση, έχει για συμπαραστάτη τo Be Active Hellas  και την Περιφέρεια Αττικής.

Η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού για το έτος 2020, θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως και 20 Οκτωβρίου 2020 και έχει εγκριθεί και ενταχθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ Λευτέρη, στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «be active», το οποίο αφορά την προαγωγή του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης.

Η διοργάνωση και η διεξαγωγή της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού, αποτελεί τη μοναδική αθλητική δράση αστυνομικών που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «be active» σε όλη την Ευρώπη, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ Λευτέρη,  την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Αθλητισμού κα Μαργαρίτα Βάρσου, τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Νίκο Πέππα, τον Εθνικό Συντονιστή του be active hellas κ. Διονύση Καρακάση και την Πρέσβειρα του be active hellas Αστυνόμο Α΄ Μαρία Καρπαθάκη.

Πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε τα Μέλη μας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. 

Φιλοξένησαν στις ιστοσελίδες τους την έναρξη της Εβδομάδας του Αστυνομικού Αθλητισμού τα παρακάτω μέσα ενημέρωσης

sdna.gr

policenet.gr

inthecity.gr

athina984.gr

newsbomb.gr

onsports.gr

Scroll to Top