Εκδήλωση βράβευσης των συμμετεχόντων φορέων του ευρωπαϊκού προγράμματος #BEACTIVE

Στις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση βράβευσης των συμμετεχόντων φορέων του ευρωπαϊκού προγράμματος #BEACTIVE.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα #BEACTIVE Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς, βράβευσαν την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος για την ένταξη και πραγματοποίηση της 3ης και 4ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού, οι οποίες έλαβαν χώρα κατά τα έτη 2021 και 2022 αντίστοιχα.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στηρίζει από την έναρξή του, το πρόγραμμα #BeActiveHellas με πληθώρα δράσεων, σε όλη την επικράτεια της χώρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης εκπροσώπησε ο Ταμίας κ. Κωνσταντίνος Ζακεστίδης, ο οποίος παρέλαβε την τιμητική βράβευση από την εκπρόσωπο του κ. Υπουργού, κα Λαμπρινή Κουσιώρη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε και η Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Αττικής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και πρέσβειρα του προγράμματος #BeActiveHellas Α/Α΄ Μαρία Καρπαθάκη.

Scroll to Top