Επίσκεψη της Ένωσής μας στο ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ Ίδρυμα

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε., αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο κ. ΤΖΑΤΖΑΚΗ Γεώργιο και και την συνδρομή του κ. ΜΠΑΛΤΟΥΚΑ Στυλιανού και της κ. ΜΗΝΑ Παναγιώτας, την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ιδρύματος κοινωνικής εργασίας «ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ» Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών, μοιράζοντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Σημειώνεται πως η αγορά των ανωτέρω ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιήθηκε από την συγκέντρωση χρηματικού ποσού από το υστέρημα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της  Ένωσής μας σε συνεργασία με τους υπηρετούντες αστυνομικούς στο Τ.Α. Πεντέλης καθώς και από την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

Το «ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ» ίδρυμα στη σαραντάχρονη παρουσία του στο χώρο της κοινωνικής φροντίδας, έχει αναπτύξει και εφαρμόσει σειρά προγραμμάτων και υπηρεσιών για ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, όπως παιδιά και ενήλικες με κινητική αναπηρία, πρόσφυγες, οικογένειες σε κρίση και ηλικιωμένους.

Σκοπός του κέντρου, η πολύπλευρη αντιμετώπιση των συνολικών αναγκών του παιδιού με εγκεφαλική παράλυση και η εξασφάλιση ποιότητας στην καθημερινή του ζωή. Για την αντιμετώπιση των αναγκών του παιδιού με εγκεφαλική παράλυση απαιτείται η συνεργασία και η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ειδικών επιστημόνων.

Το κέντρο παρέχει:

  • Φυσιοθεραπεία
  • Εργοθεραπεία
  • Λογοθεραπεία
  • Καθημερινό παιδαγωγικό πρόγραμμα
  • Κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη των γονιών
  • Μουσικοθεραπεία
  • Θεραπευτική ιππασία
  • Κοινωνικοποιητικά και ψυχαγωγικά προγράμματα

Στις εγκαταστάσεις του κέντρου, μας υποδέχτηκε εκ της Διευθύνσεως η κ. ΛΕΒΕΝΤΗ Όλγα η οποία ευχαρίστησε την Α.Ε.Α.Ε. για την προσφορά της, μας ξενάγησε στους χώρους όπου στεγάζονται και μας ενημέρωσε σχετικά για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά. Μας γνώρισε το εξιδεικευμένο προσωπικό και τα παιδιά που φιλοξενούνται.

Η στήριξη των μικρών αγγέλων του «ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟΥ» ιδρύματος, έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική συμβολή μας στο ανθρωπιστικό τους έργο και την ευαισθητοποίηση του σώματος σχετικά με τις αυξημένες ανάγκες του κοινωνικού συνόλου συνεχίζοντας να προσφέρουμε στην κοινωνία με σεβασμό, συνέπεια και ευθύνη.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την εταιρεία αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.» για την πολύτιμη αρωγή και συνδρομή της στην προσπάθεια μας αυτή.

Scroll to Top