Επίσκεψη στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Γεώργιος Τζατζάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτριο Καστανιώτη, τον Προέδρο του Παραρτήματος Αττικής Δημήτριο Δελτσίδη, τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Ζάχαρη Γεώργιο και τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Κρήτης Γεώργιο Πικράκη πραγματοποίησαν επίσημε επίσκεψη, κατόπιν πρόσκλησης στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου.

Στη διμερής συνάντηση αναπτύχθηκαν σκέψεις για μελλοντικές κοινές δράσεις, προγραμματίστηκαν αθλητικά γεγονότα με κοινή συμμετοχή μελών και των δύο ενώσεων και ενδυναμώθηκαν οι άριστες σχέσεις των δύο ενώσεων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης την Ελληνική αποστολή υποδέχθηκε ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου ο οποίος ενημερώθηκε για την πορεία και την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Πρόεδρο της Αθλητική Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου κ. Μαρίνο Χριστοδούλου, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.,  για την άριστη φιλοξενία.

Scroll to Top