Επίσκεψη στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας – δωρεά αθλητικού εξοπλισμού

Τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφτηκαν σήμερα (05/11/2021) τα Προεδρεία της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος στα πλαίσια των δράσεων τους. Εκεί γίναμε δεκτοί από το Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγο κ. Εμμανουήλ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ , το Διοικητή της Σχολής Αξιωματικών Ταξίαρχο κ. Ιωάννη ΤΖΟΥΒΑΝΑ και το Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Υπαστυνόμων Α/Α’ κ. Γεώργιο ΔΡΙΒΑ και συζητήσαμε σχετικά με τα θέματα της αστυνομικής εκπαίδευσης. Επίσης, συζητήσαμε με τους Δόκιμους Υπαστυνόμους, ανταλλάσσοντας προβληματισμούς και απόψεις με τη νέα γενιά Αξιωματικών του Σώματος που αποτελεί την ελπίδα και το καμάρι όλων μας.

Η Ομοσπονδία και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της σημαντικής προσπάθειας που καταβάλλουν οι Αξιωματικοί της Σχολής, της βελτίωσης τόσο των συνθηκών διαβίωσης των Δοκίμων Υπαστυνόμων όσο και της παρουσίας τους σε διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις μεταξύ των παραγωγικών σχολών των Ε.Δ. και Σ.Α. προσέφεραν εμφανίσεις για τις ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, μπάλες για τα αντίστοιχα αθλήματα καθώς και ένα δάπεδο γυμναστηρίου (τατάμι) για την πλήρη κάλυψη του γυμναστηρίου της Σχολής.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε δημόσια τους Αξιωματικούς-Εκπαιδευτές της Σχολής για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και το ήθος που τους διακρίνει στην προετοιμασία των νέων και φερέλπιδων Αξιωματικών του Σώματος. Τέλος, οφείλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας για το νέο πρόσωπο που έχει αναδείξει όσον αφορά τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος των Σχολών και κυρίως στον τομέα της ασφάλειας ( δημιουργία Φρουράς, σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης στην κεντρική είσοδο κ.α.) αλλά και γενικότερα στον ευπρεπισμό τους.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για το κοινό καλό και το όφελος των γυναικών και ανδρών συναδέλφων μας.

Scroll to Top