Επίσκεψη στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής – Δωρεά αθλητικού εξοπλισμού

Γνωρίζεται ότι, την Τρίτη 02 Νοεμβρίου 2021, αντιπροσωπεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Α/Α΄ Γεώργιο ΤΖΑΤΖΑΚΗ, τον Γενικό Γραμματέα Ανθ/μο ΟΥΣΤΑΜΠΑΔΙΔΗ Ρήγα και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Αρχ/κα ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη, επισκέφθηκαν τον Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο ΒΛΑΧΟ, παρουσία στελεχών της Σχολής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρούσα ήταν και αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο, τον Α΄ Αντιπρόεδρο ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ Πέτρο και τον αντιπρόσωπο της Ένωσης στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Παναγιώτη. Οι δύο αντιπροσωπείες έτυχαν εγκάρδια υποδοχή από τον Διοικητή της Σχολής και τα στελέχη αυτής.

Η αντιπροσωπεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, παρέδωσε στον Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής Αστυνομικό Υποδιευθυντή Πέτρο ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ, αθλητικό εξοπλισμό υπό τη μορφή δωρεάς και περιλάβανε εμφανίσεις ανδρών και γυναικών ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης για τους αγώνες παραγωγικών Αστυνομικών Σχολών και Σωμάτων Ασφαλείας, μπάλες για τα ανωτέρω αθλήματα και αλτήρες με βάρη.

Τόσο ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων όσο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εξήραν το διαχρονικό πολιτιστικό, ανθρωπιστικό και αθλητικό έργο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Στη συνάντηση τέθηκαν οι βάσεις για τη συνέχιση και επέκταση συνεργασίας και των τριών πλευρών με σκοπό την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού, κοινών ανθρωπιστικών δράσεων προς όφελος του Σώματος ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας.

Scroll to Top