Επίσκεψη της Ένωσή μας στον σύλλογο ΦΛΟΓΑ

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος , αντιπροσωπεία της, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. ΓΡΙΜΜΑ Ιωάννη, τον Γενικό Γραμματέα, κ. ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ Ρήγα, το  μέλος κ. ΧΑΝΤΖΗ Κωνσταντίνο και τον Ταμία του παραρτήματος Αττικής, κ. ΚΑΡΑΛΗ Βασίλειο, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Η ΦΛΟΓΑ”, συνοδευόμενοι από την Διευθύντρια Λαϊκού Πολιτισμού & Νεολαίας του Ομίλου Unesco, Παράσχου Γεωργία, μοιράζοντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που στόχο έχουν να στηρίξουν τις θεσμικές παροχές των μελών τους.

Σημειώνεται πως η αγορά των ανωτέρω ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιήθηκε από την συγκέντρωση χρηματικού ποσού από το υστέρημα τόσο των αθλητών που στελεχώνουν τις ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματά μας αλλά και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας.

Η Φλόγα των εθελοντών γονιών έχει αναδειχθεί μέσα από τις οργανωμένες δράσεις της, σε σημαντικό πυλώνα στήριξης για τη λειτουργία των Ογκολογικών Τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων και την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. Εθελοντές γονείς, εθελοντές φίλοι σε μια αρμονική συνεργασία προς όφελος των παιδιών και της κοινωνίας.

Στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ΦΛΟΓΑ την αντιπροσωπεία μας υποδέχθηκαν η Γενική Γραμματέας κ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ Άννα, η οποία ευχαρίστησε την Αθλητική Ένωση για την προσφορά της στην προσπάθεια συμβολής επίτευξης των στόχων τους, μας ξενάγησε στους χώρους όπου στεγάζονται και μας ενημέρωσε σχετικά για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά.

Η πρωτοβουλία αυτή της Ένωσης, ενόψει της εορταστικής περιόδου, έγινε αφορμή για ακόμα περισσότερα χαμόγελα τόσο από τα παιδιά, όσο και από τους γονείς τους που φιλοξενούνται στο σπίτι της “Φλόγας”.

Η στήριξη των μικρών “αγγέλων” του Συλλόγου “ΦΛΟΓΑ”, έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική συμβολή μας στο ανθρωπιστικό τους έργο και την ευαισθητοποίηση του Σώματος σχετικά με τις αυξημένες ανάγκες του κοινωνικού συνόλου συνεχίζοντας να προσφέρουμε στην κοινωνία  με σεβασμό, συνέπεια και ευθύνη.

Scroll to Top