Επίσκεψη της IPA Τοπικής Αθηνών Αττικής

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 04/12/2019 εθιμοτυπική επίσκεψη μελών του ΔΣ της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και πιο συγκεκριμένα του Προέδρου κ. Βλάση ΒΑΛΑΤΣΟΥ και της Γενικής Γραμματέως κας Έφης ΑΝΤΩΝΙΟΥ στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ρήγας ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ τους υποδέχτηκαν και τους καλωσόρισαν στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις δράσεις των δυο ενώσεων και μελλοντικές συνεργασίες που θα αναδείξουν τις αρχές που αντιπροσωπεύουν αμφότερες. Οι κοινοί στόχοι αλλά και η πρόθεση προσφοράς στο συνάδελφο μέσω αθλητικών, κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων αποτέλεσαν πιο επιστάμενα το αντικείμενο των συζητήσεων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και την Γεν. Γραμματέα της Διοίκησης Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών την ανταλλαγή απόψεων καθώς και για την αγαστή συνεργασία.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συγχαίρει το Διοικητικό Συμβούλιο της Διοίκησης Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών για το έργο που επιτελεί προς όφελος των συναδέλφων.

Scroll to Top