Επιτυχία του αθλητή μας ΖΗΛΑΚΗ Βασίλειου

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της φετινής χρονιάς όλοι οι αθλητές που αποτελούν μέλη της ομάδας χιονοδρομίας της Ελληνικής Αστυνομίας έδειξαν ότι έχουν αποθέματα πείσματος και κουράγιου, πήραν μέρος στο Εθνικό πρωτάθλημα που διοργανώθηκε με μέριμνα και ευθύνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (Ε.Ο.Χ.) καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να ανέβουν τα σκαλιά του βάθρου, πετυχαίνοντας μία καλή απόδοση ανάμεσα στους αθλητές όλων των συλλόγων της Ελλάδας.

Έτσι ο αθλητής μας, ΖΗΛΑΚΗΣ Βασίλειος της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να ανέβει στο 3ο σκαλοπάτι του βάθρου κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο, στον πανελλήνιο αγώνα του Εθνικού Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο χ-κ Παρνασσού την 22 Μαρτίου 2014.

Η επιτυχία αυτή δεν ήρθε τυχαία καθώς είναι αποτέλεσμα της συστηματικής προπόνησης των τελευταίων ετών που πραγματοποιεί σύσσωμη η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. και της αγάπης που δείχνουν τα μέλη της για τον αθλητισμό. Επισημαίνεται ότι τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα με έναν ακόμη τρόπο, την αγάπη τους για το άθλημα αυτό εκπροσωπώντας πάντα επάξια το Σώμα.

Ως φορέας του αθλητισμού, παρέχουμε την απαραίτητη βοήθεια, κατά το μέτρο του δυνατού, προς τους αθλητές μας,  προκειμένου αυτοί να εκπροσωπήσουν την Ελληνική Αστυνομία επάξια στους αγώνες.

Scroll to Top