Οι επιτυχίες της ομάδας στίβου στους Παγκόσμιους Αγώνες

Οι επιτυχίες έχουν και συνέχεια για την αποστολή της αντιπροσωπευτικής ομάδας του στίβου της  Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, η οποία συμμετείχε στους Παγκόσμιους αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών που διεξήχθησαν στην μακρινή πόλη Τσενγκτού της Κίνας.

Έπεσε η αυλαία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή των αγώνων του στίβου.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δύο αθλητές του στίβου Μάριος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και Παύλος Παπαδόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής Μάριος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ κατέκτησε τρία μετάλλια, ένα χρυσό στο άλμα επί κοντώ, ένα ασημένιο στο άλμα εις μήκος και ένα χάλκινο στο άλμα εις ύψος.

Ο αθλητής Παύλος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ κατέκτησε την 6η θέση στα διακόσια μέτρα, στην παρθενική του εμφάνιση σε Παγκόσμιους Αγώνες και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους καθώς αγωνίστηκε με πάθος και ζήλο, έχοντας ως αποτέλεσμα να είναι ο καλύτερος ευρωπαίος αθλητής στην κατηγορία του.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να συγχαρούν τους παραπάνω αθλητές, την Αρχηγό αποστολής και προπονήτρια Α/Α’ Μαρία ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ για την άρτια προετοιμασία της αποστολής και την επίτευξη των στόχων.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, την εταιρεία Protergia, την εταιρεία Cosmoroes Travel Services καθώς και την εταιρεία Q Brokers, για την οικονομική τους στήριξη στο πλαίσιο πραγματοποίησης της αποστολής.

Scroll to Top