Επιτυχημένη η διοργάνωση του 3X3.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης 3 on 3 που συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) , στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συνολικά έλαβαν μέρος 27 ομάδες αντρών και 3 γυναικών.

Στους άνδρες σε έναν απίστευτο σε διακύμανση τελικό ο οποίος κρίθηκε στην παράταση, την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα των Μερακλήδων (Καραμπέκης Παναγιώτης – Ζολώτας Ανδρέας, Τσικούρας Θεοφάνης) επικρατώντας της ομάδας της ΥΤΑ BC (Γκούτλας Δημήτριος, Φελεμέγκας Ιωάννης, Βαφάκης Δημήτριος, Τσιβούλας Ιωάννης). Την 3η θέση κατέλαβε η oμάδα των Shipwrecks (Ακρίβος Ευάγγελος, Σκορίλας Ευάγγελος, Μαλλιαρας Αθανάσιος, Πολύζος Δημήτριος). MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Καραμπέκης Παναγιώτης.

Στον διαγωνισμό των τριπόντων επικράτησε ο Καγκαράκης Νικόλαος.

Στις γυναίκες η κατάταξη ήταν η εξής: 1) ΤΡΙΠΟΝΤΕΡ (Κιουρτζίδου Αναστασία, Καραβασίλη Χρυσούλα, Λιάγκα Αικατερίνη) 2) ALL STARS (Χαρίση Ιουλία, Παπαγεωργίου Φωτεινή, Πετρογιάννη Κων/να 3)  ΑΗΤΤΗΤΕΣ (Μπετκα Μαρία, Γρηγοριάδου Παρθένα, Κεφαλα Γεωργία).

 Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ Παναγιώτης (Τάκης) , οποίος μάλιστα αγωνίστηκε, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κων/νος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχάλης, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Ανδρέας, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Α.Ε.Α. Αντιστράτηγος κ. ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Κωνσταντίνος, η επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κα ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ Ιωάννα, ο Α’ Αντιπρόεδρος Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. ΠΕΤΡΟΥ Νικόλαος, η Αντιδήμαρχος Πολιτικών Ισότητας του Δήμου Αθηναίων κα ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ Άννα, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ κ. ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ Γιούρκας, και καλαθοσφαιριστής κ. ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ Ιωάννης, ο οποίος υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα, δίνοντας χαρά στους μικρούς μας φίλους.  Ιδιαίτερη συμβολή στην άρτια οργάνωση του αγώνα είχαν οι  κ.κ. ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ Άννα και ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ Γιούρκας, ενώ ευχαριστούμε επιπλέον τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), την Ε.Ο.Κ. (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης), την Ε.Σ.Κ.Α. (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής),. Ευχαριστούμε επίσης την Διεύθυνση Υγειονομικού Α.Ε.Α. για την ιατρική κάλυψη των αγώνων, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την παραχώρηση του χώρου της πρώην Σχολής Αξιωματικών όπου πραγματοποιήθηκε η οργάνωση και τον ο Αναπλ. Διευθυντή του ΚΕΜΕΑ κ. ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗ Νικόλαο για το catering που διέθεσε  για τους αθλητές και τους παρισταμένους.

Οι αμφίρροποι αγώνες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών με τις διακυμάνσεις τους.

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας καθ’ ότι τέτοιες πρωτοβουλίες προάγουν το αθλητικό ιδεώδες, ενώ δεσμευόμαστε στο μέλλον να διοργανώσουμε ανάλογες δράσεις

 

           Για το Δ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ.Α.                              Για το Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε.

 

   Ο Πρόεδρος          Ο Γενικός Γραμματέας        Ο Πρόεδρος       Ο Γενικός Γραμματέας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ

Scroll to Top