Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ποδοσφαίρου Special Olympics 2019

Σας γνωρίζουμε ότι, στις 04/06/2019 στο Γήπεδο του Πάρκου Γουδιού, η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, συμμετείχε σε αθλητικές εκδηλώσεις που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου Special Olympics και της υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο Getting Every Girl on the Football Pitch, που στόχο είχαν την ανάπτυξη και την προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου στα Special Olympics.

Η ομάδα μας πήρε μέρος συμμετέχοντας σε ασκήσεις επίδειξης ποδοσφαίρου και σε μεικτούς αγώνες unified με μέλη της ομάδας Special Olympics Women Hellas, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και του Έλληνα Αστυνομικού, λαμβάνοντας ευμενή σχόλια για την παρουσία της ομάδας.

Τον αγώνα παρακολούθησαν τα Μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Αρχ/κας ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος και Υπαρχ/κας ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος.

Με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αγωνίσθηκαν οι εξής:

Προπονητής: ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος
Αθλήτριες: ΚΙΣΣΑ Ελευθερία, ΓΙΑΝΝΟΥ Ελένη, ΣΟΥΜΕΛΙΔΟΥ Ευαγγελία, ΜΑΣΜΑΝΙΔΟΥ Αριάδνη, ΚΟΥΓΙΑ Δήμητρα, ΝΤΟΚΟΥ Ελένη, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ Βασιλική, ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ Δέσποινα, ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ Ραφαηλία.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε

.

Scroll to Top