Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στην παρουσίαση της Στρατηγικής Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Υπευθυνότητας της Ε.Ο.Κ.

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της Στρατηγικής Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Υπευθυνότητας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης,  παρευρέθηκε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος έπειτα από πρόσκληση, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024.

Μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία εξέχουσων προσωπικοτήτων του αθλητισμού αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απένειμαν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Σενετάκης και ο Γ.Γ. της Ε.Ο.Ε. κ. Κολυμπάδης ενώ τοποθετήθηκαν ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. κ. Ευάγγελος Λιόλιος, ο Πρόεδρος του FIBA Foundation κ. Χαμάν Νιάνγκ, ο Διπλωματικός Εκπρόσωπος της UNΙCEF στην Ελλάδα κ. Γκασάν Χαλίλ και στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος εκπροσώπησαν ο Ταμίας Κωνσταντίνος Ζακεστίδης και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αττικής Δημήτριος Δελτσίδης.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Τζατζάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν ευχαριστήσουν τον κ. Λιόλιο και την Ε.Ο.Κ. για την πρόσκληση και να ευχηθούν καλή επιτυχία στο έργο της.

 Μπορείτε να δείτε πληροφορίες εδώ

 

Scroll to Top