Ορειβατική Αποστολή Όρος Shurovskogo ή Skurovsky, Γεωργία (κορυφή Ushba 4690μ.) 4 Σεπτεμβρίου 2019, αφιερωμένη στο έργο της Κιβωτού του Κόσμου

Άλλη μια κορυφή, άλλη μια κατάκτηση για το μέλος μας Φώτη ΘΕΟΧΑΡΗ στις 4 Σεπτεμβρίου 2019. Πολλά συγχαρητήρια. Επιθυμία του Προέδρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεωργίου ΤΖΑΤΖΑΚΗ καθώς και όλων των Μελών του Δ.Σ. είναι να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σου.

Δήλωση του Φώτη ΘΕΟΧΑΡΗ

«Δεν το είχα έμφυτο, αλλά όταν έβλεπα φωτογραφίες σπουδαίων ορειβατών, ήθελα και εγώ να ανέβω σε μερικά βουνά από αυτά που ανέβαιναν. Είναι η απύθμενη επιθυμία να εξερευνούμε και να σκαρφαλώνουμε άλλωστε είναι γοητευτικό το άγνωστο.

Η ανάβαση ήταν για την βόρεια κορυφή της Ushba 4690m αλλά είναι γνωστό πως τα βουνά χρειάζονται αναβάσεις και ασφαλείς καταβάσεις, για εμάς η μετεωρολογική πρόγνωση δεν ήταν με το μέρος μας για την ημέρα κατάβασης οπότε η ομάδα συμφώνησε να μην επιχειρηθεί η βόρεια κορφή. Αντί αυτού μαζί με τους Άκη Καραπετάκο και Χρήστο Καρανίκα κάναμε την ανάβαση στην Peak Shurovskogo 4259μ. Σε μια ορειβατική αποστολή η κορυφή είναι το 10%, το υπόλοιπο 90% είναι αυτά που δεν βλέπει ο κόσμος, είναι αυτά που νιώθεις εσύ και η ομάδα, είναι μαγικό! Επιζήσαμε

Η ανάβαση είναι αφιερωμένη στο έργο της Κιβωτού του Κόσμου.

Η κιβωτός είναι μέσα μας, είτε στην θάλασσα είτε στα βουνά,

να την κινούμε προς την πορεία, της Αγάπης και της Αλληλεγγύης.

Ευχαριστώ πολύ την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ), τον ΕΟΣ Καρπενησιου- EOS Karpenisiou και τους σχοινοσυντρόφους μου στο βουνό αυτό.»

Scroll to Top