Πρώτος ιστορικός αγώνας ποδοσφαίρου της νεοσύστατης αντιπροσωπευτικής ομάδας Παλαίμαχων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ιστορικός αγώνας ποδοσφαίρου, της νεοσύστατης αντιπροσωπευτικής ομάδας Παλαίμαχων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της «Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού», που διοργανώθηκε για πρώτη φορά με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Αττικής το διάστημα από 08 έως 19 Δεκεμβρίου 2018!

Την Κυριακή 16/12/2018 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (Απόστολος Νικολαΐδης), παλιές δόξες της Ελληνικής Αστυνομίας συναντήθηκαν ξανά, φορώντας την ποδοσφαιρική τους ενδυμασία!

Αντίπαλος η ομάδα “Έλληνες Επίλεκτοι υπό την αιγίδα του οργανισμού Γιατροί του Κόσμου”.

Ήταν ένας αγώνας με ιδιαίτερη συγκίνηση αφού αφιερώθηκε στη μνήμη των θυμάτων από τον πύρινο όλεθρο του καλοκαιριού στο Μάτι και στο Κόκκινο Λιμανάκι.

Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σε εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το σκορ (αναφέρεται μόνο για ιστορικούς λόγους) 4-1 υπέρ της ομάδας μας, με σκόρερ τον Κλειτσίκα (χατ-τρικ) και το Λύτρα.

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Αβανίδης Δημήτριος τίμησε με ειδική πλακέτα τον Πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου Νικήτα Κανάκη για την πολύχρονη ανθρωπιστική προσφορά του, ενώ ο Πρόεδρος της επιτροπής Παλαίμαχων και μέλος του ΔΣ της Α.Ε.Α.Ε. Γιάννης Δρακόπουλος, ευχαρίστησε τον “ΑΟ Παναθηναϊκού” για την άμεση ανταπόκριση και τη δωρεάν παραχώρηση του ιστορικού γηπέδου της Λεωφόρου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο εν λόγω αγώνας. Παράλληλα απένειμε τιμητική πλακέτα στο γιατρό του αγώνα Νίκο Ραζή για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του Αστυνομικού Αθλητισμού.

Οι εμπνευστές της ίδρυσης της ομάδας Παλαίμαχων Α.Ε.Α.Ε., ο αναπληρωτής Γενικού Γραμματέα  Τζαφόλιας Δημήτριος και ο Μανούρας Νικόλαος ως μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. και της επιτροπής Παλαίμαχων, ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά η πρωτοποριακή ιδέα πολλών ετών του πρώην Προέδρου της Α.Ε.Α.Ε. Γιάννη Γρίμμα.

Η σύνθεση της ομάδας Παλαίμαχων της Α.Ε.Α.Ε.:

Αποστολόπουλος Αθανάσιος, Μολώνης Μιχαήλ, Αγγελόπουλος Λυμπέρης, Τσέρος Γεώργιος, Κελεπούρης Χρήστος, Κουκουλιτάκης Ευτύχιος, Φούκας Θεόδωρος, Βράντζας Βασίλειος, Πολύζος Κωνσταντίνος, Λιάππης Νικόλαος, Κατσαβριάς Ευάγγελος, Γαρατζιώτης Νικόλαος, Λύτρας Αθανάσιος, Κλειτσίκας Απόστολος, Καζαντζόγλου Στέφανος, Μαχαιρίδης Μιλτιάδης, Χαλκιάς Δημήτριος, Χασάπης Παναγιώτης.

Έλληνες Επίλεκτοι:

Σπύρος Καρελιώτης, Άρης Καραίσκος, Φραγίσκος Τζίμης, Δημήτρης Κοτούζας, Άκης Σύρμας, Βασίλης Μαυρογιάννης, Μπάμπης Τζιάρος, Αργύρης Κωστάκης, Δημήτρης Δελτσίδης, Κώστας Κατσιάδας, Σταμάτης Δαφνής, Δημήτρης Τζίμος, Παναγιώτης Φάκος, Τάσος Ζαφειράκης.

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. συγχαίρει τα μέλη της Επιτροπής για την σύσταση της ομάδας και τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Επίσης εύχεται καλή δύναμη στο δύσκολο έργο των Γιατρών του Κόσμου.

Τις διοργανώσεις της «Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού», πέραν της Περιφέρειας Αττικής, στήριξε και η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί.

Δείτε το άλμπουμ φωτογραφιών.

Scroll to Top