Καλή επιτυχία στην ομάδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης!!!!

Σας γνωρίζουμε ότι η U.S.P.E. (Πανευρωπαϊκή Αθλητική Ένωση Αστυνομιών ) σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Βουλγαρίας κατά το χρονικό διάστημα από 27 έως και 31/05/2015 διοργανώνουν το έβδομο (7ο) Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην Βάρνα της Βουλγαρίας.

Σήμερα κατά τις πρωινές ώρες αναχώρησε από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η αντιπροσωπευτική μας ομάδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης προκειμένου να δώσει το παρόν στην προαναφερθείσα διοργάνωση.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συμμετέχει έχοντας και την πολύτιμη στήριξη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας,  με απώτερο σκοπό οι αθλητές μας να καταφέρουν να διακριθούν αποσπώντας ευμενή σχόλια για την άψογη παρουσία τόσο εντός αγωνιστικών χώρων όσο και εκτός αυτών.

Ο συνοδός της αποστολής : ΣΑΪΤΗΣ ΘΩΜΑΣ

Οι αθλητές της αποστολής :ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ,ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΡΔΗΣ

Επιπρόσθετα γνωρίζεται πως η επιλογή των ανωτέρω αθλητών προέκυψε μέσα από το σύνολο των συμμετοχών τους και τις διακρίσεις τους στα τρία Πανελλήνια Τουρνουά που διεξήχθησαν κατά το παρελθόν στην Αθήνα, σε συνδυασμό με το ζήλο και τη γενικότερη αγωνιστική εμφάνιση του καθενός.  (1ο-30/03/2013, 2ο-29/03/2014 και 3ο 14/02/2015 ).

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κος ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές μας !

Scroll to Top