Κλήρωση Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης

Γνωρίζετε ότι για τις ομάδες που έχουν δηλώσει εγγράφως τη συμμετοχή τους και θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της Καλαθοσφαίρισης (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Κύπελλο Φιλίας) θα λάβει χώρα η συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων την 13/10/2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 και του Ποδοσφαίρου (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Κύπελλο Φιλίας) την 13/10/2015 ώρα 18:30 στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ( Μεσογείων 96, πύλη μνημείου ). Κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομάδων και συγκρότηση των ομίλων.

Στην συγκέντρωση θα πρέπει να παρευρίσκεται απαραίτητα ο υπεύθυνος της κάθε ομάδας και σε περίπτωση κωλύματος αυτού ο αντικαταστάτης του, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά και να λάβουν γνώση τις αναγκαίες οδηγίες για τη συμμετοχή τους στα ομαδικά πρωταθλήματα της Αθλητικής Ένωσης.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε υπεύθυνος ομάδας ή ο αντικαταστάτης του, θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή, εφόσον δεν τα έχει ήδη αποστείλει, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η συμμετοχή του τα κάτωθι:

  1. Δήλωση συμμετοχής υπογεγραμμένη από τον Διοικητή ή τον νόμιμο αναπληρωτή αυτού ( σε περίπτωση που μέχρι την κλήρωση δεν έχει αποσταλεί )
  2. Τα δελτία υγείας των αθλητών ( υπογεγραμμένα από τον Διοικητή ή τον νόμιμο αναπληρωτή αυτού καθώς και από τον αρμόδιο ιατρό )
  3. Την κατάσταση της ομάδας, συμπληρώνοντας όλα τα αναγραφόμενα στοιχεία, υπογεγραμμένη από τον Διοικητή ή τον νόμιμο αναπληρωτή αυτού.
Scroll to Top