15o Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ανδρών Αστυνομικών, Κλήρωση Νυόν Ελβετία, 25-26 Μαρτίου 2010

Σας γνωρίζουμε ότι η U.S.P.E. (Πανευρωπαϊκή Αθλητική Ένωση Αστυνομικών σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος κατά το χρονικό διάστημα από 22 έως και 31 Μαΐου 2010 διοργανώνουν το δέκατο πέμπτο (15ο) Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ανδρών Αστυνομικών στην Αθήνα.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συμμετέχει με απώτερο σκοπό οι αθλητές της αντιπροσωπευτικής της ομάδας να καταφέρουν να ανέβουν σε μία εκ των τριών θέσεων του βάθρου αποσπώντας ευμενή σχόλια για την άψογη παρουσία τόσο εντός αγωνιστικών χώρων όσο και εκτός αυτών.

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το ανωτέρω πρωτάθλημα, στην έδρα της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (U.E.F.A.) που βρίσκεται στην Νιόν της Ελβετίας, παρουσία του Προέδρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Παναγιώτη ΙΑΚΩΒΑΚΗ, του Ταμία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Γιώργου ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ, του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Πανευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών (U.S.P.E.), αντιπροσώπων των ομάδων που θα συμμετέχουν στην τελική φάση αλλά και εκπροσώπων της U.E.F.A.

Οι οκτώ ομάδες κατανεμήθηκαν σε δύο ομίλους ως εξής:

A΄ Όμιλος: Ελλάδα, Γαλλία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο

Β΄ Όμιλος: Γερμανία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Ελβετία

Scroll to Top