Η Ένωσή μας στις κοινωνικές δομές του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, αντιπροσωπεία της, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. ΓΡΙΜΜΑ Ιωάννη , τον Γενικό Γραμματέα, κ. ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ Ρήγα, το  μέλος κ. ΧΑΝΤΖΗ Κωνσταντίνο και τον Ταμία του παραρτήματος Αττικής, κ. ΚΑΡΑΛΗ Βασίλειο, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, επισκέφθηκε την Κοινωνική Δομή Άμεσης Αντιμετώπισης της φτώχειας του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων, συνοδευόμενοι από την Διευθύντρια Λαϊκού Πολιτισμού & Νεολαίας του Ομίλου Unesco, Κ. ΠΑΡΑΣΧΟΥ Γεωργία, μοιράζοντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Σημειώνεται πως η αγορά των ανωτέρω ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιήθηκε από την συγκέντρωση χρηματικού ποσού από το υστέρημα τόσο των αθλητών που στελεχώνουν τις ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματά μας αλλά και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας.

Στη Δομή Κερατσινίου-Δραπετσώνας την αντιπροσωπεία μας υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ Ιωάννης και η Υπεύθυνη των δομών για την Καταπολέμηση της φτώχειας κ. ΑΪΒΑΤΙΑΔΟΥ Αναστασία, οι οποίοι ευχαρίστησαν την Αθλητική Ένωση για την προσφορά της στην κοινωνία και τον άνθρωπο, μας ξενάγησαν στους χώρους όπου στεγάζονται και μας ενημέρωσαν για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν άτομα που χρήζουν άμεσης κοινωνικής φροντίδας του Ομίλου.

Η πρωτοβουλία αυτή της Ένωσης, έχει επαναληφθεί στο πρόσφατο παρελθόν και αυτή τη φορά, ενόψει της εορταστικής περιόδου, έγινε αφορμή για ακόμα περισσότερα χαμόγελα τόσο από τους εξυπηρετούμενους της δομής, όσο και από τους ανθρώπους που στελεχώνουν και φέρνουν εις πέρας την λειτουργία της.

Η συνεχής συνεργασία της Αθλητικής Ένωσης με τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική συμβολή μας στο ανθρωπιστικό τους έργο και την ευαισθητοποίηση του Σώματος σχετικά με τις αυξημένες ανάγκες του κοινωνικού συνόλου.

Scroll to Top