Κοπή βασιλόπιτας της ομάδας Αλεξιπτωτιστών Αστυνομικών

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος έδωσε το παρόν στις 25 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Σάββατο, στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας της Ομάδας Αλεξιπτωτιστών Αστυνομικών που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) και η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) Ν. Πιερίας, η οποία έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Ο υπεύθυνος Αλεξιπτωτισμού της Π.Ο.Ε.Δ. Αρχ/κας ΜΑΣΤΡΟΘΑΝΑΣΗΣ Αντώνιος μετέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους τους χαιρετισμούς του Προέδρου της Π.Ο.Ε.Δ. Συνταγματάρχη ε.α. ΓΕΩΡΓΑΚΗ Δημητρίου.

 Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απεύθυναν:

  • ο Αστυνομικός Διευθυντής Εμμανουήλ ΚΟΝΣΟΛΑΚΗΣ της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχαήλ  ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ,
  • ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών/Α.Ε.Α.,Ταξίαρχος Αντώνιος ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ,
  • ο Γενικός Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Ανθ/μος ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Ρήγας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν διπλώματα – πτέρυγες αλεξιπτωτιστών, τιμητικές διακρίσεις και αναμνηστικά σε νέους αλεξιπτωτιστές Αστυνομικούς από την Π.Ο.Ε.Δ. και την ΕΛ.Α.Ο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της Περιφερειακής Σύμβουλος κ. ΔΑΛΙΑΝΗ Φωτεινή εντεταλμένη Διεθνών σχέσεων της Περιφέρειας Αττικής.

Για την ανεκτίμητη προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία, στην κοινωνία και την πατρίδα τιμήθηκε με την πλακέτα της Π.Ο.Ε.Δ. ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ, την οποία παρέλαβε εκπρόσωπός του.

Την βασιλόποτα την ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ταξίαρχος Νεκτάριος ΚΙΟΥΛΟΣ.

Ο Γενικός Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Ρήγας και το Μέλος του Δ.Σ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, μετά το πέρας της εκδήλωσης συνεχάρησαν τους Αλεξιπτωτιστές Αστυνομικούς, καθώς και τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας καθώς και της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Πιερίας για τις δραστηριότητες Αλεξιπτωτισμού ευχόμενοι Καλή Χρονιά, καλές και ασφαλείς προσγειώσεις.

Scroll to Top