Κύπελλο Φιλίας – Ισοφάρισε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας

Ένας αγώνας για νεύρα νεύρα διεξήχθη ανάμεσα στις ομάδες της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αθηνών στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Φιλίας.

Η ΔΟΑ εάν κ στον πρώτο αγώνα έχασε με 57-71 , αυτό δεν την πτόησε καθόλου να αντιμετωπίσει στα ίσα την ομάδα του ΤΔΜΑ και να φύγει ” κλέβοντας ” το ροζ φύλλο αγώνα στα τελευταία δευτερόλεπτα καταφέρνοντας να στείλει τη σειρά των αγώνων σε τρίτο παιχνίδι.

Οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων μας δήλωσαν μετά τον αγώνα.

Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Κώστας Δαμίγος

Καταρχάς είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρόλες τις δύσκολες συνθήκες, μας δίνεται η δυνατότητα να επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε, τον αθλητισμό και δη το μπάσκετ. Οι αγώνες διεξάγονται τηρώντας όλα όσα προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, χάρη στο υγειονομικό υλικό και εξοπλισμό που έχουν μοιράσει σε όλες τις ομάδες οι υπεύθυνοι της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Σχετικά με τη σειρά αγώνων με την ομάδα του ΤΔΜΑ, έχουν γίνει μέχρι στιγμής δύο πολύ δυνατά παιχνίδια, σε αθλητικά και συναδελφικά πάντα πλαίσια, με το δεύτερο μάλιστα να κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που τελικά καταφέραμε να στείλουμε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι και ελπίζουμε να βελτιωθούμε και άλλο και να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση, ώστε να συνεχίσουμε στο θεσμό.

Όποια ομάδα όμως και να προκριθεί, θα το αξίζει, γιατί έχουν γίνει πολύ αμφίρροπα ματς. Ευχόμαστε υγεία σε όλους και η νέα σεζόν που ξεκινάει, να ολοκληρωθεί όπως της αξίζει, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Τμήμα Δίωξης Μετανάστευσης Αθηνών Θοδωρής Καπαρέλος

Θα χαρακτήριζα τον αγώνα άρτιο από την αρχή μέχρι το τέλος. Από την πλευρά μας παρείχαμε όλα τα βοηθητικά όργανα στη γραμματεία προς υποβοήθηση του έργου τους. Όπως επίσης είχαμε παραλάβει όλο το απαραίτητο υγειονομικό υλικό από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος τηρώντας όλοι μας με υπευθυνότητα το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Μια αναμέτρηση η οποία ήταν απολαυστική με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Υπήρχε συνεχής εναλλαγή στο σκορ, με τις ομάδες να καλύπτουν εκατέρωθεν τις διαφορές. Έγινε δυνατό αλλά όχι σκληρό-αντιαθλητικό παιχνίδι και με μεγάλη αγωνία να επικρατεί στους πάγκους και όλα αυτά από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ένα λεπτό για να λήξει ο αγώνας και η ΔΟΑ προηγήθηκε με τέσσερις πόντους, ακολούθησε επίθεση με εύστοχο τρίποντο από το ΤΔΜΑ , ακολούθως υπήρξε χαμένη επίθεση από την ΔΟΑ , επίθεση από το ΤΔΜΑ με χρόνο λήξης αγώνα 11 δευτερολέπτων με άστοχο τρίποντο και άστοχο follow . Τελικός νικητής η ΔΟΑ, με τη σειρά αγώνων στο 1-1. Εγκάρδιους χαιρετισμούς των δύο ομάδων και ανανέωση του ραντεβού μας την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι θέλω να αισθάνομαι σαν ερασιτέχνης αθλητής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ύστερα από 16 χρόνια ενασχόλησής μου ως υπεύθυνος της ομάδας του ΤΔΜΑ σε αυτόν τον θεσμό.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αστυνόμο Α Γεώργιο Τζατζάκη και τα Μέλη της Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης που όλα αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας κάνουν εξαιρετική δουλειά , προάγοντας τον αστυνομικό αθλητισμό και βελτιώνοντας διαρκώς τις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης.

ΤΔΜΑ-ΔΟΑ : 11-7 , 21-21, 37-32, 45-46

ΤΔΜΑ ( Μπακάλης 13, Αλεξίου 8, Αντωνίου 7, Αρβανίτης 13, Τσιμπήδας 4)

ΔΟΑ ( Δαμίγος 9, Παπαμιχαήλ 5, Ιωσηφίδης 2, Ταρής 8, Τακούδης 4, Καλαμποκανάς 11, Καλογριάς 4, Κουρούμαλης 7)

Για το υπόλοιπο πρόγραμμα του κυπέλλου Φιλίας την ερχόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί και ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της ΟΠΚΕ και της ΔΙ/ΑΣ Ν/Α , από όπου ο νικητής της αναμέτρησης θα πάρει το πρώτο εισιτήριο του τελικού.

Από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους ! 

Scroll to Top