Μαθήματα αντισφαίρισης για τα μέλη μας!

Σας γνωρίζουμε ότι, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος έχοντας ως απώτερο σκοπό την καλλιέργεια του αθλητικού & ολυμπιακού πνεύματος από τα μέλη της και τη μετάδοση της αγάπης αυτών προς τον αθλητισμό και την εν γένει ανάπτυξή του, προγραμματίζει να διοργανώσει μαθήματα αντισφαίρισης για τα μέλη της.

 Σκοπός των μαθημάτων αυτών είναι ο αστυνομικός – αθλητής να αποκτήσει τις βασικές γνώσεις στο άθλημα της αντισφαίρισης αλλά και να καταφέρει να φτάσει σε αγωνιστικά επίπεδα, καλλιεργώντας ταυτόχρονα το αίσθημα του  « ευ αγωνίζεσθε ».

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη ( πλην της περιόδου των εορτών και τις αργίες ), όπως αναλυτικά εμφανίζεται στο κάτωθι επισυναπτόμενο πρόγραμμα για την περίοδο 2012-2013, κατά τις ώρες 18:30 έως 20:30 σε γήπεδο αντισφαίρισης των βορείων προαστίων, αρχής γενομένης την Τετάρτη 24 του μηνός. Για την αρτιότερη οργάνωση και αποτελεσματικότητα των μαθημάτων θα δημιουργηθούν δύο τμήματα ως κάτωθι :

  • Βασικό επίπεδο  ώρες 18:30 – 19:30
  • Αγωνιστικό επίπεδο ώρες  19:30 – 20:30

Αναλυτικό Πρόγραμμα Μαθημάτων Αντισφαίρισης για την περίοδο 2012-2013

 Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στα μαθήματα αντισφαίρισης παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν μέσω fax (210-7782311)  την σχετική αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Ένωσης (στήλη χρήσιμες φόρμες). Επιπρόσθετα οι αθλητές θα πρέπει, στο γήπεδο να προσκομίσουν απαραίτητα σχετική ιατρική βεβαίωση με την οποία θα μπορούν να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.

Αίτηση συμμετοχής στα μαθήματα αντισφαίρισης

 Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από τον προπονητή και τον βοηθό προπονητή της ομάδας  αντισφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, οι οποίοι διαθέτουν κατάλληλη προπονητική εμπειρία, χρησιμοποιώντας και τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον σκοπό αυτό.

 Επισημαίνεται ότι η προαναφερθείσα αθλητική δραστηριότητα θα διεξάγεται κατά τον εκτός της υπηρεσίας χρόνο των αθλητών χωρίς επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

 Μέσω της προσπάθειας αυτής στόχος μας είναι η ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού μεταξύ των εν ενεργεία αστυνομικών αλλά και η ανάπτυξη σωματικών και πνευματικών δυνάμεων των αθλητών. Επίσης μέσα από το συγκεκριμένο αθλητικό πρόγραμμα θα επιλεχθούν ύστερα από αξιολόγηση αθλητές οι οποίοι θα στελεχώσουν την αντιπροσωπευτική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης στα επόμενα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Αντισφαίρισης καθώς και σε τουρνουά που θα διεξαχθούν ανά την Ελλάδα, την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας ως κύριο μέλημα την επάξια εκπροσώπηση του Σώματος.

 Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της Ένωσης.

Scroll to Top