Μαθήματα σκακιού για τα παιδιά των μελών μας

Σας γνωρίζουμε ότι, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος έχοντας ως σκοπό και στόχο την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος των μελών της και ενίοτε των μελών των οικογενειών τους, καθώς και την εν γένει ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, προγραμματίζει να διοργανώσει για τα τέκνα των μελών της, μαθήματα αγωνιστικού σκακιού, του κορυφαίου πνευματικού αθλήματος.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο του 2023 κάθε ημέρα Τετάρτη, σε εβδομαδιαία βάση το μήνα (εκτός των επίσημων αργιών και των εορτών) κατά τις ώρες 17:00-19:00, στο χώρο των γραφείων της Αθλητικής Ένωσης (Πρώην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, είσοδος Πύλη Μνημείου, Λεωφόρος Μεσογείων 96).

Για την αρτιότερη οργάνωση και αποτελεσματικότητα των μαθημάτων, θα διατεθεί από την Ένωσή μας ο απαραίτητος εξοπλισμός και θα δημιουργηθούν δύο τμήματα ως κάτωθι :

• Βασικό επίπεδο ( 45-60 λεπτά )
Για μαθητές με καθόλου ή ελάχιστη γνώση ηλικίας από 5 έως 8 ετών.

• Προχωρημένο επίπεδο ( 60-70 λεπτά)
Για μαθητές που έχουν ελάχιστες γνώσεις για το σκάκι από 9 έως 12 ετών.

Σκοπός των μαθημάτων αυτών είναι ο μαθητής – σκακιστής να αποκτήσει τις βασικές γνώσεις στο άθλημα του αγωνιστικού σκακιού αλλά και να καταφέρει να ολοκληρώνει παρτίδες όντας ανταγωνιστικός, καλλιεργώντας ταυτόχρονα το αίσθημα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από τον εγγεγραμμένο προπονητή στα μητρώα της Γ.Γ.Α. κ. Νταλαμπίρα Σπύρο και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής για το σκάκι, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ο οποίος διαθέτει κατάλληλη προπονητική εμπειρία, ενώ προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν, μεμονωμένα μαθήματα από κοινού με τον προπονητή, στους μικρούς μαθητές, από αθλητές-αστυνομικούς μέλη της Εθνικής Ομάδας Σκάκι της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, με μεγάλη εμπειρία στο αγωνιστικό σκάκι.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον προπονητή κ. ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ Σπύρο στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6976760861.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί που επιθυμούν τα παιδιά τους να λάβουν συμμετοχή στα μαθήματα, παρακαλούνται δηλώσουν συμμετοχή έως τις 28/09/2023, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής εδώ.

Επισημαίνεται ότι το κόστος συμμετοχής ανά τέκνο και ανά μήνα είναι πέντε (5) ευρώ.

Γίνεται μνεία ότι σε μελλοντικό χρόνο προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν, μαθήματα και για αθλητές-αστυνομικούς μέλη μας.

Scroll to Top