Με κάθε επισημότητα έκλεισε ο Προκριματικός όμιλος Πετοσφαίρισης Ανδρών Αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο των αγώνων του 11ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Ανδρών Αστυνομικών, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο ξενοδοχείο όπου διέμειναν οι αποστολές, προς τιμήν όλων των συμμετεχόντων αστυνομικών αθλητών και όλων όσων συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν : ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Ολυμπιονίκης στο αγώνισμα 100μ. μετ΄ εμποδίων στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης το 1992 κα Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Ζεϊμπέκης, ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Χρήστος Μπουλούμπασης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Αριστείδης Μπαρμπούτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ιωάννης Ψαρογιάννης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας FAMILY FOOD κ. Δημήτριος Μανάρης, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Κωνσταντίνος Χαριτωνίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης και ο Πρόεδρος του Α.Σ. Ιωνικός Ιωνίας κ. Γεώργιος Γεωργιάδης.

Άπαντες εξήραν το έργο που επιτελείται από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και δήλωσαν υποστηρικτές και συμπαραστάτες.
Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και τους φορείς που συνέβαλλαν τα μέγιστα για τη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη του χορευτικού τμήματος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος, μάγεψαν με την παρουσία τους το κοινό χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς από την Κεντρική Μακεδονία.

Scroll to Top