Νίκη για την Δ.Α.Ε.Α./Υ.ΜΕ.Τ. και 3η θέση του Πρωταθλήματος

Την Κυριακή 29/05/2022, έλαβε χώρα ο μικρός τελικός αγώνας του 20ου Πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Αττικής, στο Δημοτικό γυμναστήριο Αμαρουσίου, μεταξύ των ομάδων της Δ.Α.Ε.Α./Υ.ΜΕ.Τ. και του Α΄ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής. Ως ελάχιστο φόρο τιμής από την πλευρά μας οι αγώνες του μεγάλου και του μικρού τελικού του Πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Αττικής έχουν αφιερωθεί στη μνήμη των δύο συναδέλφων μας Ευάγγελου Νοϊδη και Αντωνίου Νίκου της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι απεβίωσαν εν ώρα καθήκοντος.

Προ ενάρξεως του μικρού τελικού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των δύο συναδέλφων.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα, πολλές και γρήγορες φάσεις, ένταση και πάθος για τη νίκη. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα της Δ.Α.Ε.Α./Υ.ΜΕ.Τ. δεν έδειξε να απειλείται από τη φιναλίστ του Κυπέλλου καλαθοσφαίρισης 2021-2022 ομάδα του Α΄ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής και κέρδισε εύκολα τον αγώνα.

Η ομάδα της Δ.Α.Ε.Α./Υ.ΜΕ.Τ. πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και κατέκτησε την τρίτη θέση του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης με σκορ 66-43. Πολυτιμότερος παίκτης του Τελικού αναδείχτηκε ο αθλητής της Δ.Α.Ε.Α./Υ.ΜΕ.Τ. Δήμητσας Πέτρος.

Δ.Α.Ε.Α./Υ.ΜΕ.Τ-Α΄Τ.Τ. Ν/Α Αττικής
Α. 17-10, Β. 15-07, Γ. 18-10, Δ. 16-16

Συνθέσεις ομάδων :
Δ.Α.Ε.Α./Υ.ΜΕ.Τ
Προπονητής : Δραγάνης Θ.
Αθλητές : Δραγάνης Θ. (αρχ.) 2π., Δήμητσας Π. 21π., Δημητρίου Α. 17π., Μιχαλάς Μ. 20π., Πεπόνης Δ. 6π.

Α΄Τ.Τ. Ν/Α Αττικής
Προπονητής : Σπανός Ε., Βρακάς Χ.
Αθλητές : Ακρίβος Ε. (αρχ.) 14π., Σκορίλας Ε., Παπαϊωάννου Δ. 2π., Μαλλιάρας Α. 5π, Γκιόκας Σ., Γεωργάκης Β., Πολύζος Δ. 10π., Γεωργοβασιλόπουλος Π. 5π., Κούγιας Α., Χαχάμης Β. 2π., Κατσιάπης Χ. 5π.

Διαιτητές του αγώνα : Σκαλτσής Π., Ζιώγας Α., Σκουλαρίκης Δ.

Όλοι οι συμμετέχοντες αστυνομικοί διακρίθηκαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν, προσφέροντας τα μέγιστα στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητικού πνεύματος, στην προβολή των αξιών και των αρχών του αθλητισμού και στην προβολή του «Ευ αγωνίζεσαι».

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού ο αγώνας έγινε σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής καλαθοσφαίρισης για το έργο της και την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία, τους αθλητές και τους συμμετέχοντες όλων των ομάδων για την προσπάθεια τους!

Scroll to Top