Νίκη με 3-1 σετ απέναντι στη Γαλλία και πρόκριση στα τελικά για την ομάδα πετοσφαίρισης.

Σήμερα Πέμπτη (12/05/2022), συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση των προκριματικών αγώνων του Α΄ ομίλου στο πλαίσιο του 11ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Ανδρών Αστυνομικών, με τον αγώνα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος απέναντι στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Γαλλίας.

Οι μικροί φίλοι του αθλητισμού και των αστυνομικών έδωσαν και πάλι το βροντερό παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Ιωνίας. Η ομάδα μας,  κέρδισε με σκορ 3-1 σετ (25-21), (25-13), (21-25), (25-23) και κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλό της και το εισιτήριο για την τελική φάση η οποία θα γίνει κατά το χρονικό διάστημα από 25/09 έως 02/10/2022 στο Τορίνο. Στο τέλος του αγώνα οι μικροί μας φίλοι αποθέωσαν τους διεθνείς αθλητές μας, ζητωκραυγάζοντας «ΕΛΑΣ».

Συνθέσεις ομάδων

Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος

Προπονητής : Ιωάννης Βαγγέλης

Βοηθός Προπονητή : Κωνσταντίνος Ντεμελούδης

Αθλητές : ΤΣΙΑΜΙΤΑΣ Χρήστος, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ΚΑΛΦΑΣ Πασχάλης, ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑΣ Βασίλειοςς, ΜΟΥΣΙΚAΣ Χαράλαμπο, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Μενέλαος, ΤΖΩΡΤΖΩΝΑΣ Παναγιώτης, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Θωμάς, ΑΛΕΞΑΚΗΣ Νικόλαος και ΣΚΑΡΛΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης

Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Γαλλίας

Προπονητής : Chauvin,

Αθλητές : Saelens, Bardon, Lemoine, Ochala, Wager, Maikle, Wagner, Abjelhamid, Vautrin, Jonstomp, Camporesi, Fierva,

Αυστρία : Προπονητής : Frey Βοηθός προπονητή : Rappelsberger Αθλητές : Meklin, Bergner, Wackernell, Postl, Pistotnik, Lechner, Huttmair, Gutsjahr, Zeiselberger, Wogrolly, Obergruber, Rosch.

1ος Διαιτητής Γεώργιος Βελώνης
2ος Διαιτητής Θεόφιλος Σταυριανίδης

Scroll to Top