Νίκη ενόψει Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Σας γνωρίζουμε ότι, την 30/10/2017 στο Δημοτικό Στάδιο της Παλλήνης διεξήχθη φιλικός αγώνας της ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος με την ομάδα ΄΄Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ΄΄. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας μας για τον νοκ-άουτ προκριματικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την 29 Νοεμβρίου 2017 στο Άμστερνταμ, όπου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Ολλανδίας για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αστυνομιών.

Η ομάδα μας κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση πήρε τη νίκη με σκορ 3-1. Ο προπονητής της ομάδας ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ Ιωάννης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνίστηκαν με πάθος απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση της  Α΄ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Η ομάδα μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αποδεικνύει ότι θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών κος ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης καθώς και ο Αντιπρόεδρος κος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος οι οποίοι πριν τον αγώνα εξήραν την πολύ καλή προσπάθεια του προπονητή και έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του. Επιπλέον αναφέρθηκαν στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και των διοργανώσεων της Αθλητικής Ένωσης που κινείται σε νέα δεδομένα τα τελευταία χρόνια χάρη στα μέλη της επιτροπής ποδοσφαίρου ΤΖΑΦΟΛΙΑ Δημήτριο & ΜΑΝΟΥΡΑ Νικόλαο οι οποίοι εφαρμόζουν κατά γράμμα και ισότιμα προς όλες τις ομάδες τον κανονισμό, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την συνδρομή του ΧΑΝΤΖΗ Κωνσταντίνου παρείχαν την αμέριστη βοήθεια τους στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο.

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος επικράτησε με 3-1 με σκόρερ τους ΚΙΛΙΑ Ι. ο οποίος άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο σκόραραν οι ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ Μ. και ΤΖΑΝΕΤΟΣ Διον. με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο ΔΡΑΓΑΤΗΣ Αλ. με βοηθούς τον ΒΙΤΣΕΝΤΖΑΤΟ Κ. και ΜΕΤΑΚΙΔΗ Πρ.

Με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αγωνίσθηκαν οι εξής :

ΓΙΩΡΑΣ, ΚΟΡΔΑΣ, ΜΕΛΑΣ, ΚΟΘΡΑΣ, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΙΛΙΑΣ, ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ, ΤΣΙΤΣΑΡΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΒΕΛΗΣ, ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΝΤΟΣΚΑΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΜΑΝΑΛΗΣ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΙΑΣ, ΤΖΑΝΕΤΟΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ.  (Προπονητής ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ Ι)

Scroll to Top