Ξεκίνημα αγωνιστικής δράσης και στο Κύπελλο Καλαθοσφαίρισης

Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινήθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε οι ομάδες της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Η πρώτη αγωνιστική άνοιξε με το παιχνίδι της ομάδας της ΥΑΒΕ με την ομάδα της ΥΔΕΑΠ όπου μέχρι το 3ο δεκάλεπτο το σκορ ήταν κλειστό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της ΥΔΕΑΠ πάτησε γκάζι και ευτύχησε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα με 47-57 τελικό σκορ.

Τα δύο επόμενα παιχνίδια συμπίπτουν χρονικά. Το πρώτο, αυτό της ομάδας του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου με την ομάδα της ΥΜΕΤ είχε από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα. Ενώ στο πρώτο ημίχρονο το ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου προηγείτο, με ένα εξαιρετικό ντεμαράζ σκοραρίσματος στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΥΜΕΤ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 42-53.

Στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε την ίδια ώρα, είχαμε την ομάδα του ΑΤ Αμπελοκήπων κόντρα στην ομάδα της ΥΤΑ όπου είχαμε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι καθόλη τη διάρκειά του με τις διαφορές να κυμαίνονται στο καλάθι με τελική κατάληξη την νίκη της ομάδας του ΑΤ Αμπελοκήπων με σκορ 67-62.

Μια ώρα μετά διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ του ΤΔΜΑ και της ΔΟΑ όπου αναμετρήθηκαν δύο πολύ έμπειρες ομάδες και είχαμε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Ευτυχή κατάληξη για την ομάδα του ΤΔΜΑ που κέρδισε με σκορ 55-48.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας διεξήχθη επίσης ο αγώνας μεταξύ της ΔΙΑΣ Β/Α με την ομάδα της ΥΑΟΕΕΑ όπου μέχρι το 3ο δεκάλεπτο είχαμε ένα κλειστό παιχνίδι. Στο 4ο δεκάλεπτο η ομάδα της ΥΑΟΕΕΑ πάτησε γκάζι σκοράροντας 20 πόντους και κέρδισε με σκορ 42-59.

Στον αγώνα με τον οποίο έκλεισε η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής του κυπέλλου η ομάδα του Α’ ΤΤ Ν/Α Αττικής κέρδισε με εμφατική εμφάνιση την ομάδα του ΤΑ Παπάγου Χολαργού με σκορ 39-59.

 

ΑΤ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΥΤΑ 67-62
Δεκάλεπτα : A. 15-19 , Β. 33-30 , Γ. 50-43 , Δ. 67-62
Σε δηλώσεις που μας παραχώρησε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του ΑΤ Αμπελοκήπων υποστήριξε :
«Το παν για τους αγώνες στο πρωτάθλημα μας είναι το καλό κλίμα και η παρέα που έχουμε φτιάξει οι περισσότερες ομάδες προωθώντας έτσι τον αθλητισμό στο σώμα μέσω του μπάσκετ. Η δική μας ομάδα με το καλό κλίμα και την παρέα θα πάει μπροστά. Όσο αναφορά το παιχνίδι η ομάδα της τροχαίας ήταν δυνατή πράγμα που γνωρίζαμε και από την συμμετοχή τους στο 3on3 που έγινε στη Μεσογείων. Άξια ομάδα και για την νίκη επίσης. Το ματς μέχρι και το 37ο λεπτό ήταν κοντά αλλά 2 κρίσιμες επιθέσεις στο τέλος του αγώνα μ΄ ένα δικό μας lay up και ένα εύστοχο τρίποντο ευτυχήσαμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα.».

 

ΑΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ – ΥΜΕΤ 42-53
Δεκάλεπτα : A. 08-12 , Β. 23-18 , Γ. 31-37 , Δ. 42-53

 

ΔΙΑΣ Β/Α – ΥΑΟΕΕΑ 42-59
Δεκάλεπτα : A. 13-16 , Β. 22-27 , Γ. 35-39 , Δ. 42-59

 

ΤΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΑΤΤ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ 29-59
Δεκάλεπτα : A. 02-14 , Β. 13-29 , Γ. 19-44 , Δ. 29-59
Σε δηλώσεις που μας έκανε παίκτης του ΑΤΤ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ τόνισε τα εξής :
« Πάνω απ΄ όλα η ομάδα μας κατέβηκε σαν παρέα. Γνωρίζαμε και απ’ το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι ότι υπάρχει ανάμεσα μας διαφορά δυναμικότητας πράγμα που επιβεβαιώθηκε και σε αυτό τον αγώνα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του ΤΑ Παπάγου Χολαργού και υγεία σε όλες τις ομάδες για το υπόλοιπο των αγώνων.»

 

ΤΔΜΑ – ΔΟΑ 55-48
Δεκάλεπτα : A. 13-10 , Β. 31-26 , Γ. 37-36 , Δ. 55-48
Σε δηλώσεις του για το παιχνίδι παίκτης του ΤΔΜΑ τόνισε :
«Κλασσική και καλή ομάδα τα τελευταία χρόνια η ΔΟΑ όπως και φίλη. Για την ομάδα μου βλέπω ότι υπάρχει μια ανανέωση με νέα παιδιά που έχουν έρθει και μας έχουν ανεβάσει αρκετά. Ωραίο και ανταγωνιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό με δύο χαμένες επιθέσεις από την ομάδα της ΔΟΑ και 2 κερδισμένες από εμάς. Μεγάλη χαρά από μέρους μας για τους δύο διαιτητές και το καλό κλίμα μεταξύ των ομάδων. Εύχομαι να υπάρξουν κι άλλα τέτοια ματς με μεγάλο ανταγωνισμό.»

 

ΥΑΒΕ – ΥΔΕΑΠ 47-57
Δεκάλεπτα : A. 09-18 , Β. 14-22 , Γ. 31-33 , Δ. 47-57

Εδώ μπορείτε να δείτε το αποτελέσματα του Κυπέλλου και την πορεία προς τον Τελικό

Scroll to Top