Ξεκίνησαν εκ νέου οι προπονήσεις beach volley.

Επιστρέφοντας στην κανονικότητα των αθλητικών δράσεων τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συνεχίζουν να φιλοξενούνται και να αθλούνται στο OAKA indoor beach volley τηρώντας πάντα τις οδηγίες των υπευθύνων, ξεκινώντας εκ νέου από τις 19/06/2020.

Επισημαίνεται ότι, η προαναφερθείσα αθλητική δραστηριότητα διεξάγεται κατά τον εκτός της υπηρεσίας χρόνο των αθλητών χωρίς επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Μέσω της προσπάθειας αυτής στόχος μας είναι η ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού μεταξύ των εν ενεργεία αστυνομικών αλλά και η ανάπτυξη σωματικών και πνευματικών δυνάμεων των αθλητών.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αστυνόμος Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν τα μέλη της Ένωσης για το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει για την εξέλιξη των διοργανώσεων της πετοσφαίρισης στην άμμο και όχι μόνο καθώς και την κα Χριστίνα ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ υπεύθυνη του OAKA indoor beach volley για την αγαστή συνεργασία, τη φιλοξενία και τη συνδρομή της στις δράσεις μας.

Scroll to Top