Ξεκίνησαν οι αγώνες των play off και του Κυπέλλου Φιλίας

Την αγωνιστική εβδομάδα που μας πέρασε (06-10/03/2023) είχαμε προγραμματισμένα παιχνίδια για την πρώτη αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος καθώς επίσης και για την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου φιλίας.

Ξεκινώντας με τους αγώνες για τα play off χρονικά προηγήθηκε το παιχνίδι μεταξύ της ομάδας του ΑΤ Λαυρεωτικής και της ΥΚΑ. Εκεί η γηπεδούχος ομάδα δεν άφησε περιθώρια διεκδίκησης της νίκης και το έδειξε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο που το έκλεισε προηγούμενη με 44-25. Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισε και το δεύτερο ημίχρονο στο σκοράρισμα παίρνοντας έτσι τη νίκη με το ευρύ 88-61.

Δεύτερο παιχνίδι για την ίδια διοργάνωση ήταν το ματς μεταξύ του ΤΔΜΑ και του ΑΤ Αμπελοκήπων. Παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε πολύ δυνατά στο πρώτο τέταρτο το οποίο κέρδισε η γηπεδούχος ομάδα με βραχεία κεφαλή (15-13). Στο δεύτερο τέταρτο είχαμε την επίθεση της φιλοξενούμενης ομάδας πράγμα που απέδωσε καθώς την έστειλε στα αποδυτήρια με διαφορά +9 πόντων(24-33). Αυτό φαίνεται να ξύπνησε την ομάδα του ΤΔΜΑ καθώς στο τέλος του τρίτου τετάρτου μείωσε την διαφορά στους 5 (35-40). Το τελευταίο και τέταρτο τέταρτο ήταν το κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς κατάφεραν να υπερκαλύψουν την διαφορά και παίζοντας εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση πήραν τη νίκη απέναντι στην εξαιρετική ομάδα του ΑΤ Αμπελοκήπων με σκορ 55-51.

Η αγωνιστική εβδομάδα συνεχίστηκε με τους αγώνες για την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου φιλίας. Αρχή είχαμε με τον αγώνα της ΓΔΠΕΕΣ με την ΥΑΒΕ. Η εξαιρετική απόδοση της γηπεδούχου ομάδας σε άμυνα και επίθεση την οδήγησε σε μία εύκολη επικράτηση όπως δείχνουν και τα επί μέρους σκορ στα τέταρτα (12-08,31-18,41-31,61-40).

Τέλος είχαμε την νίκη άνευ αγώνος της ΔΟΑ στον αγώνα με το ΤΑ Παπάγου Χολαργού με 20-00 λόγω αδυναμίας της φιλοξενούμενης ομάδας καθώς επίσης και τη νίκη της ΥΤΑ στον αγώνα με την ΥΑΑ λόγω αδυναμίας της φιλοξενούμενης ομάδας με 20-00.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :
Διάγραμμα
1η αγωνιστική play off πρωταθλήματος :
ΑΤ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ – ΥΚΑ 88-61
ΤΔΜΑ – ΑΤ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 55-51

1η αγωνιστική κυπέλλου φιλίας :
Διάγραμμα
ΓΔΠΕΕΣ – ΥΑΒΕ 61-40
ΔΟΑ – ΤΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 20-00 (Άνευ αγώνα)
ΥΤΑ – ΥΑΑ 20-00 (Άνευ αγώνα)

Scroll to Top