Οι Αθλητικές Ενώσεις Αστυνομικών Ελλάδος και Κύπρου τιμούν τους πεσόντες αστυνομικούς και πυροσβέστες, Λεμεσός Κύπρος, 11-14 Νοεμβρίου 2019

Σε έναν αγώνα που νίκησε η φιλία και ο σεβασμός, οι αντιπροσωπευτικές ομάδες ποδοσφαίρου της Αθλητικης Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου, επέδωσαν κάθε τιμή στους πεσόντες ήρωες αστυνομικούς και πυροσβέστες των δύο κρατών, σε αγώνα που διεξήχθη την 13/11/2019 στη Λεμεσό της Κύπρου, υπό την αιγίδα του Αρχηγείου Κυπριακής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο του ανωτέρω αγώνα ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου κ. Κύπρος Μιχαηλίδης υποδέχτηκε στο Αρχηγείο της Κυπριακής Αστυνομίας τα μέλη της ελληνικής αποστολής και τον Πρόεδρο Αστυνόμο Α’ Γεώργιο ΤΖΑΤΖΑΚΗ.

Τα μέλη της αποστολής επίσης, επισκέφτηκαν τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας καθώς και τα Φυλακισμένα Μνήματα αποδίδοντας φόρο τιμής στους πεσόντες αστυνομικούς και πυροσβέστες εν ώρα καθήκοντος και προς προάσπιση της δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αστυνόμος Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ μετέφερε το χαιρετισμό του κ. Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, ο οποίος λόγω έκτακτων ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθεί.

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου για την άψογη φιλοξενία.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε

.

Scroll to Top