Οι επιτυχίες συνεχίζονται ….

Αγώνας Χιονοδρομίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας χιονοδρομίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2012. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την 07 και 08 Μαρτίου 2012 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, διοργανώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία με την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων, με την συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Πάτρας, ενώ η όλη διοργάνωση φιλοξενήθηκε από τον Δήμου Καλαβρύτων.
Ο αγώνας ήταν υψηλού επιπέδου και σύμφωνος με τις προδιαγραφές της Ε.Ο.Χ. Οι αθλητές αγωνίστηκαν την 07/03/2012 στην γιγαντιαία κατάβαση ενώ την 08/03/2012 το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης ακυρώθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών.
Η ομάδα χιονοδρομίας της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, που συμμετείχε με 8 αθλητές και 2 αθλήτριες, έδειξε πόσο καλά προετοιμασμένη ήταν και παρά το δυνατό ανταγωνισμό των αθλητών των αποστολών των άλλων Σωμάτων κατέκτησε την πρώτη θέση στην ομαδική βαθμολογία του αθλήματος. Οι αθλητές της ομάδας ο καθένας ξεχωριστά απόδειξαν την αξία τους και κατέκτησαν θέσεις εντός της 12 αδας.
Λαμπρή και αξιέπαινη ήταν η συμμετοχή και των 40 αθλητών από όλα τα Σώματα, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αγωνίστηκαν, στα πλαίσια του ευ αγωνίζεστε για να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις και να διαμορφώσουν εν τέλει τα παρακάτω αποτελέσματα.

Αποτελέσματα ανδρών γιγαντιαίας κατάβαση στις 07/03/2012

1ος Ζηλάκης Βασίλειος από την Ελληνική Αστυνομία
2ος Τσιτινίδης Αλέξανδρος από το Πυροσβεστικό Σώμα
3ος Κακούλης Ιωάννης από την Ελληνική Αστυνομία

Αποτελέσματα γυναικών γιγαντιαίας κατάβαση στις 07/03/2012

1η Ράλλη Σοφία από το Λιμενικό Σώμα
2η Εδεν Μαρία- Ιουλία από το Λιμενικό Σώμα
3η Κυριαζίδου Ελένη από την Ελληνική Αστυνομία

Συγκεκριμένα η Ελληνική Αστυνομία έλαβε 75 πόντους, η Πυροσβεστική Υπηρεσία 25 και το Λιμενικό Σώμα 8 και τα άλλα σώματα ακολούθησαν.

Αποτελέσματα ομαδικής κατηγορίας

1ο Σώμα Ελληνική Αστυνομία
2ο Σώμα Πυροσβεστική Υπηρεσία
3ο Σώμα Λιμενικό Σώμα

Του αγώνα προηγήθηκε λαμπρή τελετή έναρξης στην πλατεία της πόλης των Καλαβρύτων όπου οι αποστολές παρέλασαν μπροστά από τους επισήμους. Πλήθος κόσμο, πολίτες της πόλης και επισκέπτες, μαζί με τις οικογένειές τους παρακολούθησαν την τελετή, χειροκρότησαν τους Αθλητές και απευθύνθηκαν με επαινετικά λόγια προς τους διοργανωτές.

Scroll to Top