Ολοκληρώθηκε 1ο Τουρνουά Padel.

Την 19/06/2023, ημέρα Δευτέρα, έλαβε χώρα η τελική φάση του 1ου τουρνουά Padel της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, εντός του πάρκου Αρχών στο Άλσος Γουδί.

Η διοργάνωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και σε αυτή συμμετείχαν 32 αστυνομικοί αθλητές, και ολοκληρώθηκε σε τρείς αγωνιστικές ημέρες. Η δεύτερη φάση των τελικών αγώνων είχε πολύ ανταγωνιστικές αναμετρήσεις,  με αποκορύφωμα τον μικρό τελικό όπου κρίθηκε στο τάι μπρέικ και διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα.

Η τελική κατάταξη των αγώνων όπως αυτή διαμορφώθηκε έπειτα από τρείς αγωνιστικές ημέρες έχει ως εξής.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
1η θέση Α6 ΜΩΡΑΙΤΗΣ Άρης

ΡΕΠΑΝΙΔΑΣ Ευάγγελος

2η θέση Β4 ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Θεόδωρος

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ Άγγελος

3η θέση Β8 ΠΑΣΧΟΣ Χριστόδουλος

ΜΠΑΛΑΦΑΣ Γεώργιος

ΜΑΡΤΙΔΗΣ Κωνσταντίνος

4η θέση Α2 ΜΑΡΚΟΖΑΝΗΣ Αθανάσιος

ΚΡΗΤΙΚΟΣ Μάριος

 

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής Padel για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του 1ου Τουρνουά Padel, όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση, για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της διοργάνωσης.

Τιμητική βράβευση δόθηκε και στον Χρήστο Κωσταβασίλη, όπου φιλοξένησε στον πολύ όμορφο χώρο Πάρκο Αρχών το τουρνουά και προσέφερε μια ρακέτα padel και 3 δωροεπιταγές των 50 ευρώ, τα οποία θα δοθούν με κλήρωση σε τέσσερις τυχερούς που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή της ανωτέρω διοργάνωσης ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top