Αναχωρεί και η ομάδα τζούντο για τους Παγκόσμιους Αγώνες!

Σήμερα, 08/08/2019, αναχώρησε και η αντιπροσωπευτική ομάδα τζούντο της  Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος η οποία θα συμμετέχει στους Παγκόσμιους αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών που θα διεξαχθούν στην μακρινή πόλη Τσενγκτού της Κίνας.

Οι αθλητές μας Γεώργιος ΠΕΤΡΑΚΗΣ στην κατηγορία 100+, ΖΗΣΗΣ Βασίλειος στην κατηγορία των -81 και ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Παναγιώτης στην κατηγορία των -66,  θα ριχτούν στη μάχη προκειμένου να εκπροσωπήσουν επάξια τη Χώρα μας, την Ελληνική Αστυνομία και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να ευχηθούν ολόψυχα στους παραπάνω αθλητές, και τον συνοδό ΖΑΚΕΣΤΙΔΗ Κωνσταντίνο καλή τύχη στους αγώνες.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, την εταιρεία Protergia, την εταιρεία Cosmoroes Travel Services καθώς και την εταιρεία Q Brokers, για την οικονομική τους στήριξη τους στο πλαίσιο πραγματοποίησης της αποστολής.

Scroll to Top