Οργανωμένη Προπόνηση Κάρτ Αστυνομικών

Σας γνωρίζουμε ότι, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει οργανωμένη προπόνηση κάρτ, με επιβράβευση καλύτερου χρόνου, στις εγκαταστάσεις της πίστας SPEEDFORCE στο Κορωπί, Αττικής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Η χρονομέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 31/03/2022 και ώρα 20:00. Θα πραγματοποιηθεί με καρτ (καινούρια) ενοικιαζόμενα των 400cc σε πίστα μήκους 750μ. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες των τεσσάρων (4) ατόμων με εναλλαγές οδηγών, ο κάθε οδηγός θα οδηγήσει συνολικά 20 λεπτά και θα επιβραβευθεί η καλύτερη ομάδα. Μπορείτε επίσης να δηλώσετε την δική σας ομάδα.

Η προπόνηση θα ξεκινήσει με κλήρωση όπου θα καθοριστεί η σειρά εκκίνησης. Η χρονομέτρηση θα διαρκέσει 80 λεπτά.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να προσέλθουν στη πίστα μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Το κόστος συμμετοχής για τον  αγώνα είναι εκατόν ογδόντα (180) ευρώ ανά ομάδα, ανέρχεται σε χρέωση ανά άτομο στα 45 ευρώ.

Η πίστα διαθέτει ανανεωμένο χώρο και  καφετέρια.

 Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του παρακάτω συνδέσμου μέχρι και την Πέμπτη 24 Μαρτίου  2022

Αίτηση Συμμετοχής

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο για την μη εξάπλωση του COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με την διοργάνωση με τα μέλη της επιτροπής μηχανοκίνητου αθλητισμού της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ΑΜΟΛΟΧΙΤΗ Νικόλαο τηλ. 6947816917 και ΨΑΘΑ Απόστολο τηλ.6974992309

Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top