Οργανωμένη Προπόνηση Κάρτ Αστυνομικών στην Αθήνα την 31/03/2022

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, συνεχίζοντας να στηρίζει την ανάπτυξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού,  διοργάνωσε την  31 Μαρτίου 2022 με απόλυτη επιτυχία, την πρώτη για το έτος χρονομετρημένη προπόνηση κάρτ, στην πίστα SPEEDFORCE στο Κορωπί Αττικής.

Οι 16 συμμετέχοντες οδηγοί, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες των επτά και εννέα ατόμων η κάθε μία. Η κάθε ομάδα ζυγίστηκε, διαμορφώνοντας την κατηγορία κιλών στα 118kg. και 108 αντίστοιχα. Η σειρά εκκίνησης των οδηγών έγινε με κληρωτίδα για την κάθε κατηγορία ξεχωριστά. Οι οδηγοί αφού έλαβαν τις αντίστοιχες θέσεις τους, ξεκίνησαν και χρονομετρήθηκαν για 20 συνεχόμενα λεπτά. Το υψηλό επίπεδο των οδηγών και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είχε πολύ έντονο ενδιαφέρον καθ΄ όλη την διάρκεια της προπόνησης.

Η τελική κατάταξη μετά το πέρας της χρονομέτρησης διαμορφώθηκε ως εξής :
Α ΟΜΑΔΑ
1) ΣΧΟΡΕΤΣΑΝΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
2) ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3) ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4) ΚΟΥΙΜΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5) ΓΙΑΤΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
6) ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
|7) ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ|
8) ΜΟΥΡΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
|9) ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Β ΟΜΑΔΑ
1) ΑΜΟΛΟΧΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2) ΨΑΘΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
3) ΚΑΡΑΖΟΥΡΝΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
4) ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
5) ΦΑΡΦΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
6) ΠΑΡΛΑΠΑΝΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ
7) ΒΑΤΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Η Αθλητική Ένωση θα συνεχίσει να στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με νέες διοργανώσεις για το 2022.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Ο εν λόγω αγώνας δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους συμμετέχοντες για την αγωνιστικότητα και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους.

Scroll to Top