Πανελλήνιο Κύπελλο Χιονοδρομίας στο Χ/Κ Παρνασσού 15-16.02.2017

Σας γνωρίζουμε ότι την 15 & 16 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, ο εν θέματι αναγραφόμενος αγώνας στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού με μέριμνα και ευθύνη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι τριάντα (30) και πλέον συμμετέχοντες αστυνομικοί που αγωνίστηκαν στα αθλήματα της γιγαντιαίας κατάβασης και στην χιονοσανίδα απόλαυσαν τον καλά οργανωμένο αγώνα και διεκδίκησαν μία θέση στο βάθρο στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε.

Τον αγώνα χαιρέτησε ο Αστυνομικός Διευθυντής ΤΣΑΤΣΗΣ Μιχαήλ, Δ/ντής Δ.Α. Βοιωτίας, ο οποίος μαζί με τον Υποστράτηγο (ε.α.) ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ Ιωάννη, σε συγκινητικό κλίμα εξιστόρησαν στους νεότερους χιονοδρόμους αστυνομικούς τις αναμνήσεις τους από τα πρώτα βήματα τόσο της ομάδας χιονοδρομίας όσο και της Α.Ε.Α.Ε.

Ο αγώνας όπως κάθε χρόνο έχει την πιστοποίηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και τα αποτελέσματα του ανακοινώνονται στην επίσημη ιστοσελίδα www.eox.gr.

Οι θέσεις στο βάθρο διαμορφώθηκαν ως εξής:

Α1 κατηγορία

1 ΚΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2 ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3 ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Α2 κατηγορία

1 ΦΙΝΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

2 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

3 ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Χιονοσανίδα

1 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2 ΜΠΙΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

3 ΒΡΟΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τη στήριξη και τη συνεργασία, όλους τους αθλητές για τον ευγενή και δυναμικό αγώνα που έδωσαν με σκοπό την προβολή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και τη διοίκηση του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού για την αγαστή συνεργασία.

Scroll to Top