Πανελλήνιο Κύπελλο Χιονοδρομίας 2017

Σας γνωρίζουμε ότι η Ένωσή μας, προγραμματίζει να διοργανώσει τον αναφερόμενο στο θέμα αγώνα, την 15&16/02/2017 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί χιονοδρόμοι που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στην προαναφερόμενη διοργάνωση παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν μέσω φαξ (210-7782311) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( helathpo@otenet.gr ) τη σχετική αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι και της 10/02/2017.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την 15/02/2017 και ώρα 18:00 στον χώρο όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση του αγώνα ( θα ακολουθήσει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Αθλητικής Ένωσης εντός των ημερών) όπου και θα προσκομίσουν στην οργανωτική επιτροπή σχετική ιατρική βεβαίωση ικανότητας για να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.

Το εν θέματι κύπελλο έχει αναρτηθεί στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομικών Αθλημάτων και οι συμμετέχοντες αθλητές οφείλουν να είναι σύμφωνοι και να τηρούν τους κανονισμούς αυτής ιδιαίτερα ως προς την χρήση του κράνους κατά την διάρκεια του αγώνα.

Σε περίπτωση που η κατάσταση του χιονιού και οι γενικότερες συνθήκες καιρού είναι τέτοιες που θα υπάρξει κίνδυνος αναβολής του αγώνα θα υπάρξει εκ των προτέρων μέριμνα από την πλευρά μας και επικοινωνία με τους υπευθύνους άλλων χιονοδρομικών κέντρων έτσι ώστε να μεταφερθεί η διοργάνωση διατηρώντας τις ίδιες διαδικασίες.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

 

Scroll to Top