Πανελλήνιο Κύπελλο Χιονοδρομίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου το Πανελλήνιο Κύπελλο Χιονοδρομίας Αστυνομικών το οποίο διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος την 02-03-2011.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στη σκιά της δολοφονίας των δυο συναδέλφων της ομάδας ΔΙΑΣ. Μετά το πέρας του αγώνα και στην έναρξη της τελετής λήξης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των άτυχων συναδέλφων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου όπου βρισκόντουσαν πολίτες με τις οικογένειες τους απέδωσαν και αυτοί φόρο τιμής στους άτυχους αστυνομικούς, συμμετέχοντας στο πένθος. Στο αποτρόπαιο αυτό συμβάν αναφέρθηκαν στην ομιλία τους τόσο ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΠΟΛΎΖΟΣ Νικόλαος της Α.Δ. Ευρυτανίας όσο και εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ ΜΠΙΚΑΣ Κωνσταντίνος.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν (51) άνδρες αθλητές και (5) γυναίκες αθλήτριες από όλη την Ελλάδα το επίπεδο των οποίων κρίνεται αρκετά ικανοποιητικό μέσα σε υψηλά ανταγωνιστικά πλαίσια. Η τελική κατάταξη των αθλητών του αγώνα αυτού μαζί με την αντίστοιχη του 20ο Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χιονοδρομίας της Ελληνικής Αστυνομίας που θα διεξαχθεί την 16-03-2011 στο Σέλι θα αποτελέσουν τα βασικά κριτήρια για την επιλογή των μελών αθλητών της ομάδας Χιονοδρομίας της Ελληνικής Αστυνομίας για την χρονική περίοδο 2011 – 2012.

Στο εν λόγων αγώνα συμμετείχαν με επιτυχία και άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος.

Τα αποτελέσματα του αγώνα είναι:

Α1 κατηγορία ανδρών

•    1η θέση Δοκ. Υπαστυνόμος  ΖΗΛΑΚΗΣ Βασίλειος της Σ.Α.Ε.Α.

•    2η θέση Αστυφ. ΔΟΥΜΤΣΗΣ Κυριάκος της Α.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΟΠΗΓΗΣ

•    3η θέση . Αστυφ. ΤΟΚΑΣ Δημήτριος της Α/Δ ΓΡΕΒΕΝΩΝ/Α.Τ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Α2 κατηγορία ανδρών

•    1η θέση Αστυφύλακας ΦΙΝΈΣ Αθανάσιος του Α.Τ. Αγ. Δημητρίου

•    2η θέση Δοκ Ειδικός Φρουρός ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ Παναγιώτης Κ.Ε.Ε.Φ. Κομοτηνή

•    3η θέση Πυροσβέστης  ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ Παναγιώτης  Πυροσβεστικός Σταθμός Θήβας

Κατηγορία Γυναικών

•    1η θέση Αστυνόμος Β΄ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ Γεωργία Γ.Α.Δ.Α./ Δ.Ε.Ε.

•    2η θέση Υπαρχ.  ΚΕΛΠΕΡΗ Αρετή της  Α.Δ. ΠΕΛΛΑΣ, Τ.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ

•    3η θέση Σ.Φ. ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΥ Ελένη της Α.Δ. ΠΙΕΡΙΑΣ / Τ.Δ.Λ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Τα  μέλη της Οργανωτικής και την Τεχνικής επιτροπής, που συγκροτήθηκαν ως εξής: α) ως τεχνικός εκπρόσωπος του αγώνα ο Αστυφ.  ΑΛΕΞΙΟΥ Δημήτριος της Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης, Τ.Δ.Λ. Θέρμης β) ως διαιτητής του αγώνα Ανθ/μος  ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ Ιωάννης γ) ως αρχηγός αγώνα ο Υ/Α΄ ΑΒΑΝΙΔΗΣ Δημήτριος της Δ/νσης Ασφαλείας Αττικής/Τ.Α. Κερατσινίου, συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της διοργάνωσης σε συνεργασία με το κλιμάκιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και με την διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Scroll to Top