Πανελλήνιο Κύπελλο Χιονοδρομίας Σέλι Ημαθίας 25.02.2015

Σας γνωρίζουμε ότι την 24 & 25 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, το Πανελλήνιο Κύπελλο Χιονοδρομίας Αστυνομικών στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου Ν. Ημαθίας με μέριμνα και ευθύνη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι σαράντα (40) και πλέον συμμετέχοντες αστυνομικοί που αγωνίστηκαν στα αθλήματα της γιγαντιαίας κατάβασης και στην χιονοσανίδα απόλαυσαν τον καλά οργανωμένο αγώνα και διεκδίκησαν μία θέση στο βάθρο στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε.

Τον αγώνα χαιρέτησε ο Υποστράτηγος κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ Νικόλαος, Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας. Ταυτόχρονα, τον αγώνα τίμησε με την παρουσία του ο Αστυν. Υποδ/ντής ΚΟΥΓΚΑΣ Διονύσιος, Διοικητής Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος.

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας,  Ανθ/μο κ. ΜΟΥΡΤΗ Απόστολο καθώς και τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Ημαθίας / Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Ανθ/μο κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Γεώργιο για την ουσιαστική προσφορά τους στην διεξαγωγή του αγώνα.

Τέλος, για την διεξαγωγή του ανωτέρω αγώνα, σημαντική ήταν η συμβολή της Διοίκησης και του προσωπικού του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου Ν. Ημαθίας καθώς και του Σ.Χ.Ο. Βέροιας.

Ο αγώνας όπως κάθε χρόνο έχει την πιστοποίηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και τα αποτελέσματα του ανακοινώνονται στην επίσημη ιστοσελίδα www.eox.gr .

Οι θέσεις στο βάθρο διαμορφώθηκαν ως εξής:

Α1 κατηγορία

1 Υ/Β΄ ΤΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2 ΑΣΤ/ΚΑΣ ΚΑΚΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

3 ΑΣΤ/ΚΑΣ ΤΟΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Α2 κατηγορία

1 ΑΝΘ/ΜΟΣ ΣΥΡΣΥΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

2 ΑΡΧ/ΚΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

3 ΑΣΤ/ΚΑΣ ΔΟΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Χιονοσανίδα

1 ΑΡΧ/ΚΑΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2 ΑΡΧ/ΚΑΣ ΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

3 ΑΣΤ/ΚΑΣ ΚΑΣΚΑΜΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Scroll to Top